'Luksusfælden'-eksperter: Vores bedste minde i programmet er …

Nogle ting står lysende klart for eksperterne, når de tænker tilbage på alle de økonomiske problemer, de har redet ud.

Af Louise Vilsbøl - 23. oktober 2019 kl. 20:58

I forbindelse med den nyeste sæson af ‘Luksusfælden’ på TV3, der tirsdag aften havde sæsonafslutning, svarede tre af programmets eksperter på spørgsmål fra læserne, og her kom der i den grad nogle sandheder på bordet.
‘Luksusfælden’-Nicolai faldt i med spil: Det endte med vild gevinst
Et af spørgsmålene lyder: Hvad er jeres bedste minde i ‘Luksusfælden’?
– Et program, der står lysende klart for mig, det var, da vi hjalp en familie i Slagelse, og vi sparede dem 1,6 millioner. Det glemmer jeg aldrig, fortæller Carsten Lindemann, mens Kenneth Hansen stemmer i:
– Mit bedste minde med ‘Luksusfælden’ var helt klart, da vi var ude og besøge et par på Østerbro, som var ude i store økonomiske problemer, og da vi så kom tilbage og havde sparet dem for én million kroner. Deres reaktion var det hele værd.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT: ‘Luksusfælden’-ekspert opfordrer til lån
For Mette Reissmann er det bedste, når folk de virkelig bliver rørt, og de kan se, at de virkelig er glade for den hjælp som eksperterne giver dem.
Tirsdagens afsnit var sæsonens sidste, men det er ikke det sidste, du har set til ‘Luksusfælden’. Kenneth Kristensen, programdirektør hos NENT, bekræfter over for Realityportalen, at der kommer flere afsnit.
LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to
Se alle eksperternes svar på spørgsmål herunder: