'Luksusfælden'-eksperter: Finanskrisen er afblæst, men …

… der er stadig mange danskere, som har brug for hjælp af ‘Luksusfældens’ eksperter.

Af Jonas Sand - 26. august 2015 kl. 19:25

I går startede der en ny sæson af ‘Luksusfælden’. Og selv om det nu er den 15. gang, at almindelige danskere med rod i økonomien skal hjælpes af programmets eksperter, så er der stadig mange, der har brug for den hjælp.
– Der kommer nogle skarpe indslag, som man indtil nu ikke har set specielt meget af. Vi sætter fokus på, at selv om finanskrisen er afblæst, så har mange danskere altså stadig ondt i deres økonomi, fortæller Mette Reissmann til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: De VILDESTE klip fra ‘Luksusfælden’
Mere konfronterende
Carsten Linnemann – den ene af eksperterne – måtte sidste år stå på mål for stor kritik fra en af programmets deltagere, som også valgte at trække stikket midt i programmet. Det er dog ikke noget, der får nogle konsekvenser for hans måde at være på – tværtimod.
– Seerne kan godt forvente en mere konfronterende stil fra os eksperter i denne sæson, lyder det fra Carsten Linnemann, som altså ikke lader sig skræmme.
Det var ikke alle deltagere, der kunne klare eksperternes til tider kontante meldinger, og derfor valgte de ganske enkelt at forlade programmet uden hjælp. Og Mette Reissmann vil ikke afvise, at det også sker i år.
– Det er muligt, at vi også får det at se i denne sæson. Det kan man aldrig vide, men jeg vil sige, at jeg synes, det er meget uheldigt, når det sker. Vi er der jo for at hjælpe folk, siger hun.
Du kan følge den nye sæson af ‘Luksusfælden’ hver tirsdag klokken 20:00 på TV3.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert: Folk forventer, at vi kommer med en tryllestav
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.