‘Luksusfælden’-ekspert til medvirkende: Du udnytter din kæreste

Der er lagt op til drama i stor stil, når de økonomiske eksperter kommer på besøg hos ludomaniske Mike.

Af Lotte Knudsen - 1. september 2020 kl. 14:56

I den her omgang af luksusfælden er eksperterne taget til Valby for at besøge 23-årlige Mike. Mike er så afhængig af spil, at han tager lån hos lånehajer på Facebook til helt uoverskueligt høje renter for derefter at spille pengene op.

LÆS OGSÅ: Er nydanserne kendte nok? Sarah Grünewald svarer på kritik

Mike har hverken råd til mad eller husleje, og ‘Luksusfælde’-eksperterne finder svaret på hvorfor, da de fremlægger Mikes forbrug på den berømte forbrugs- og bugdettavle. Da pengeseddelerne skal fordeles, er det især ‘diverse’-posten, som får meget opmærksomhed. Hver måned bruger Mike 12.000 kroner på diverse, hvoraf 7000 kroner bliver brugt på at gamble. Den enorme udgiftspost får selv Mike til at spærre øjnene op.

– Jeg vidste godt, at ‘diverse’-posten ville være høj, men det der er jo helt latterligt højt, fremstammer Mike chokeret i aftenens episode af ‘Luksusfælden’.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Svend fra ‘Landmand søger kærlighed’ har en særlig samling

Beløbet får også alarmklokkerne til at ringe hos en af ‘Luksusfælde’-eksperterne, som vælger at blande sig i Mikes parforhold. Eksperten mener, at Mike udnytter sin kæreste økonomisk.

– Som jeg ser det Mike, så har du simpelthen udnyttet din kæreste Emma. Hun er en guldgruppe for dig. Hun er dit sikkerhedsnet. Du spiller bare alle dine penge op, og så har du Emma, som står og holder hånden under dig, siger eksperten hårdt og kontant i episoden.

LÆS OGSÅ: ‘Fangerne på fortet’ er tilbage i aften: Se de første klip her

Forholdet bliver også sat på prøve, da virkeligheden omkring Mikes ludomani går op for Emma.

herunder kan du se klippet, hvor ‘Luksusfælde’-ekspert blander sig i Mikes parforhold.  Herudover kan du se, hvordan det ender med Mike og kæresten Emma i “Luksusfælden” i aften d. 1. september klokken 20.00 på TV3.