'Luksusfælden'-ekspert om par: Spild af vores tid

‘Luksusfældens’ eksperter kunne ikke hjælpe Louise og Mikkel.

Af Mikkeline Andersen - 16. september 2014 kl. 20:44

Jan Swyrtz og Carsten Linnemann måtte i aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ forlade parret, Louise og Mikkel. Uden at have hjulpet dem ud af deres økonomiske problemer.
– Den første tanke, som løber gennem hovedet på én, er, at det var spild af tid. Vi kunne have hjulpet en anden familie. Bagefter tænker man, at det var ærgerligt, fordi vi alle havde budgetteret med at bruge en uge sammen, siger Jan til Realityportalen.dk.
Louise og Mikkel er på SU, men optager SU-lån hver måned. Hvis eksperterne skulle kunne hjælpe parret, skulle de sælge deres bil. Det nægtede Louise, og Jan og Carsten måtte opgive at hjælpe dem.
LÆS OGSÅ: Ny ekspert i ‘Luksusfælden’
Svært at skulle af med ting

Foto: TV3

Eksperterne vurderede, at de ikke kunne hjælpe parret. (Foto: TV3)


Louise og Mikkel har en søn, som går i børnehave. Derfor forstår Jan godt, at det er rart at have en bil.
– Det bliver et problem, når folk skal af med noget. Så tænker de “æv, hvordan kan vi praktisk få det til at passe sammen?” Man har i større grad brug for en bil, hvis man bor lidt ude på landet, men man skal stadig se på, hvad man har råd til, siger Jan.
En bil har mange udgifter. I Louise og Mikkels tilfælde er der hverken råd til de månedlige eller de uforudsete udgifter, lyder det fra ‘Luksus’-fældens ekspert.
LÆS OGSÅ: Amalie raser: Hvad fanden sker der for Danmark?
Pressechef: Derfor bliver det sendt
Hos TV3 erkender man, at parret var en udfordring. Alligevel lykkedes det eksperterne at forhandle gode aftaler med kreditorerne.
– Det er ‘Luksusfældens’ virkelighed, og det viser vi seerne. Vi kunne ved starten af optagelserne ikke have vidst, at det ville gå således. Indtil det sidste havde vi håbet, at parret accepteret budgettet og var kommet ud af deres gæld, siger pressechef ved TV3 Søren Hedman til Realityportalen.dk.
‘Luksusfælden’ er ingen enkel løsning, hvor gælden forsvinder, fordi man er med, understreger han.
LÆS OGSÅ: Sådan tjener Amalie penge
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.