'Luksusfælden'-ekspert: Det her gør mig rystet og vred

Eksperterne står i denne sæson over for deltagere, der virkelig påvirker dem.

Af Jonas Sand - 29. august 2017 kl. 12:11

I aften vender ‘Luksusfælden’ tilbage med en helt ny sæson, hvor Mette Reissmann, Jan Swyrtz, Carsten Linnemann og Kenneth Hansen igen er klar til at hjælpe økonomisk trængte danskere.
Selv om programmet har kørt i næsten ti år, så er der stadig ikke mangel på danskere, der kæmper med økonomien, og hos TV3 er forventningerne til sæsonen store. Det slår programmets presseansvarlige, Mette Barnes, fast over for Realityportalen.dk.
– Hos TV3 glæder vi os utroligt meget til at skyde endnu en stærk sæson i gang af ‘Luksusfælden’ klokken 20:00. Sæsonen byder på store følelser, tårer og lettelse, da der som altid er meget på spil for deltagerne, som ‘Luksusfældens’ eksperter vil gøre alt, de kan, for at hjælpe på rette økonomiske kurs. Og premiere-programmet er bestemt ingen undtagelse, så seerne kan godt begynde at glæde sig, siger hun.
VIDEO: Husker du løgneren fra ‘Luksusfælden’?
Store dramaer og mange følelser
Igen er Kenneth Hansen en af de eksperter, der rejser landet rundt for at hjælpe danskerne. Han har også store forventninger til sæsonen, der kommer godt rundt i hele landet og byder på mange forskellige familiesammensætninger.

Kenneth Hansen og Mette Reissmann kan opleves i sæsonpremieren i aften. (Foto: TV3)


– Seerne kan i hvert fald forvente en sæson, hvor der sker ting og sager. Det er ‘Luksusfælden’, som vi kender det, med mange følelser og store dramaer, for der er mange ting på spil for deltagerne. Det handler jo mange gange om deres forhold, arbejde eller helbred, for økonomien er så stor en del af ens liv hos alle mennesker.
Og især én ting påvirker ham, når han står over for deltagerne i denne sæson.
– I sæsonen ser vi deltagere, der også inddrager deres børn og skaber økonomiske vanskeligheder for dem, og det bliver jeg faktisk både rystet og vred over. Det er måske, fordi jeg selv har små børn, at det påvirker mig ekstra. Men jeg kan slet ikke forstå, når man begynder at gøre den slags ting på børnenes bekostning, slår han fast.
LÆS OGSÅ: Bilsælgeren fra ‘Luksusfælden’: Jeg tjener intet på bilerne
Tager sig til hovedet
Kenneth Hansen slår fast, at det i langt de fleste tilfælde er muligt at hjælpe deltagerne, hvis de selv er villige til at gøre en indsats. Men det er langt fra alle, der er klar til det.
– Desværre ser vi også folk, der slet ikke er villige til selv at gøre en indsats, og det er her, kæden hopper helt af for mig. De har jo selv tilmeldt sig, og du må efterhånden vide, hvad programmet handler om. De har selv meldt sig for at få vores hjælp, og vi har jo ikke tvunget nogle til at være med.
– Når de så slet ikke vil have vores hjælp, så kan man godt tage sig lidt til hovedet og tænke, hvad vi så laver der. Vi kunne lige så godt have brugt vores tid hos nogle andre, der gerne vil have vores hjælp. Det er frustrerende, og det ser man desværre også i år.
Du kan se sæsonpremieren på ‘Luksusfælden’ i aften klokken 20:00 på TV3, og i videoen over artiklen kan du få et smugkig på, hvad der venter i denne sæson.
LÆS OGSÅ: Uforstående ‘Luksusfælden’-ekspert: Vil deltagerne bare på tv?
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.