‘Luksusfælden’-deltager chokerer: Har brugt en formue på mobilspil

Christina chokerer både sig selv og sin mor med et voldsomt forbrug.

Af Louise Vilsbøl - 23. marts 2021 kl. 14:18

I aftenens afsnit af ‘Luksusfælden’ skal eksperterne forsøge at hjælpe Christina fra Allested-Vejle med at få styr på økonomien. Selvom Christina knokler 80 timer om ugen og har næsten 34.000 udbetalt hver måned, er hun ude af stand til at spare op eller betale sine kreditorer.

LÆS OGSÅ: AV! Nu langer Janni Ree kraftigt ud efter Tina Lund

Da ‘Luksusfældens’ eksperter Sesilie Munk-Stenderup og Kenneth Hansen undersøger Christinas økonomi, opdager de hurtigt, hvor en del af problemet ligger. For Christina elsker at spille mobilspil, og det har på blot et år kostet hende over 10.000 kroner til stor overraskelse for både Christina selv og moren Anne.

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Luna åbner op: Så lidt ser mine børn deres far

Netop Christinas forhold til moren er et ømt punkt, og hun ønsker at gøre sig uafhængig af sin mor. Det er dog ikke muligt, for Christina bor i et hus på Fyn, som moren ejer. Derfor er Christinas drøm at blive gældfri, så hun kan købe huset af moren.

Christina låner dog hyppigt penge af sin familie, og hun befinder sig i en ond spiral, hvor hun arbejder hele tiden, men samtidig bruger alt, hvad hun tjener og lidt til. På fire år har Christina opbygget en gæld på langt over en halv million. Christinas humør bliver dårligere og dårligere, hun står på kanten af stress, hvilket har været ved at invalidere hende, men samtidig skubber hun sin mor væk igen og igen. Anne vil gerne hjælpe, men vil Christina overhovedet hjælpes?

LÆS OGSÅ: Linse indrømmer: Jeg savner at være i fængsel

Få et smugkig på aftenens program øverst i artiklen, og se med på TV3 og Viaplay kl. 20.00.