'Luksusfælden'-deltager udnytter veninde til flere penge mellem hænderne - Her & Nu

‘Luksusfælden’-deltager udnytter veninde til flere penge mellem hænderne

Mathias udnytter sin veninde Camilla og fortæller, at han skal bruge penge til regninger, men pengene går i stedet til et stort forbrug.

Af Rikke Lynge - 25. august 2020 kl. 16:52

Det var været vigtigt for 23-årige Mathias fra Glesborg at fremstå som en verdensmand, og på blot fem år har han optaget gæld for 858.000 kroner.

– Hvordan det har kunnet lade sig gøre at optage så mange penge på så kort tid, det er altså helt vildt, siger en af eksperterne i programmet.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert blev hjemløs

Mathias store lån fordeler sig på 30 forskellige lån, og udover en skattegæld på 360.000 kroner, består hans gæld af kviklån, forbrugslån og gæld til veninden Camilla.

– Når Mathias gerne vil låne penge af mig, så er det fordi, at der er kommet en regning, som så nok ikke er kommet alligevel. og selvom jeg har haft en mistanke om, at de penge, han skulle låne til regninger ikke er gået til regninger, men nu hvor jeg ser alle de penge, så kan man ikke andet end at føle sig udnyttet.

LÆS OGSÅ: Dømt realitydeltager fra fængslet: Jeg er en ny mand

Lyver for eksperterne

Bedst som Mathias og veninden Camilla er ved at finde de ting, som eksperterne har bedt Mathias sælge, sætter Mathias sig ud i bilen for at forlader sin adresse, men han kan ikke komme ud af indkørslen, da eksperternes bil spærre vejen.

– Skulle vi ikke bruge nogle penge, spørger Mathias eksperterne i programmet.

LÆS OGSÅ: PIST VÆK! ‘Hjem til gården’ forvandlet til fin luksus

Eksperterne forstår ikke, hvad Mathias har gang i, og Mathias vil ikke indrømme, hvad han skal, og veninden forsøger at få ham til at tale.

– Vil i ikke bare flytte jeres bil, prøver Mathias, og eksperterne bliver frustreret over, at de ikke kan få at vide, hvad der skal ske.

LÆS OGSÅ: I hænderne hos Dennis Knudsen: Se Tina Lunds nye look

Til sidst fortæller Mathias, at han har en bil mere, som måske kan sælges for 25.000 kroner, men i stedet for bare at sige det, bliver han sur og går.

– Det er pinligt, at han har skjult en bil, men sig det nu bare i stedet for at lave en scene – det er typisk Mathias, forklarer veninden Camilla i programmet.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver udsat for rygte om Gustav Salinas

Se hele afsnittet i aften på TV 3 og Viaplay kl. 20.00.