‘Luksusfælden’-deltager raser over eksperter

Eksperterne kommer på overarbejde, men det ser ikke ud til, at det er nok.

Af Louise Vilsbøl - 7. september 2021 kl. 13:01

Aftenens sæsonpremiere på ‘Luksusfælden’ starter med en forbrugsfest uden lige, som eksperterne forsøger at sætte en stopper for. Henriette og Jacob har intet mindre end 52  lån fordelt på 17 forskellige kreditorer. I alt skylder de 1.210.000 væk, og hver måned bruger de 8700 kroner mere, end de tjener.

Parret bor i Brørup med deres børn. De har flyttet mange gange gennem deres liv, både deres fælles og før de mødte hinanden. De mange flytninger trækker et langt spor af ubetalte flytteregninger gennem parrets liv. Parret elsker tatoveringer, cigaretter og sodavand, og Henriette drømmer om at blive selvstændig tatovør. Samtidig bruger de mange timer på deres gamingcomputere, som de mener, er deres fristed.

LÆS OGSÅ: Nynne afslører: Vil gerne tilbage

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan se Linse Kessler til Stjerne Boksning.

De har også været meldt ind og ud af stribevis af uddannelser, hvor de har optaget SU-lån, og gælden er nu blevet så stor, at de har bedt Luksusfældens eksperter Louise Fredbo-Nielsen og Jan Swyrtz om hjælp.

Det er dog ingen let opgave, eksperterne er kommet på. For Henriette og Jacobs mening om, hvad der skal til for at komme milliongælden til livs, matcher på ingen måde virkeligheden. Da eksperterne opfordrer parret til at sælge computere og deres bil, går samarbejdet i hårdknude. Jacob bliver rasende og kyler sine bilnøgler i gulvet foran de måbende eksperter.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager skal skilles

Få en forsmag på aftenens afsnit herunder, og se med i aften kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.