'Luksusfælden'-deltager lever i frygt for sin mand

Alarmklokkerne ringer hos ‘Luksusfælden’-eksperterne, som må skride ind og blande sig i deltagernes parforhold.

Af Lærke Stræde - 18. februar 2020 kl. 16:58

I aften kan du følge med i endnu en sæson fyldt med økonomisk uansvarlighed, dyb gæld og hulkende ægtepar, når ‘Luksusfælden’ inviterer indenfor i hjemmene hos danskere, som står i gæld til halsen.
Selvom programmet har kørt over 23 sæsoner og er en stor favorit blandt seerne, er der ikke noget, der tyder på, at eksperternes rådgivning er nået ud gennem skærmen til alle hjemme i stuerne. Der er nemlig fortsat familier at redde landet over, og aftenens sæsonpremiereafsnit er ingen undtagelse.
LÆS OGSÅ: SE HER: ‘Landmand søger kærlighed’-deltager i vild forvandling

En hverdag med trusler og nedgørelser

‘Luksusfælden’-eksperterne er i denne omgang taget til Farsø i Nordjylland, hvor Heidi og Carsten bor med deres fem-årige søn. Heidi har taget kviklån for at få hverdagen til at hænge sammen, og beskeden fra hendes mand er ikke til at tage fejl af:
– Hvis der dukker nye ting op, så har jeg kun én ting at sige, og det er, at hun skal ud og finde et andet sted at bo.
– Der er ikke nogen, der vil have en, som skylder så mange penge væk, lyder det hårdt fra Carsten.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Geggo er gravid
Ifølge Heidi, som har tre rengøringsjobs for at dække udgifterne til hjemmet, er den hårde og ydmygende tone en fast del af hverdagen i det nordjyske hjem.
– Igen i dag har jeg fået at vide, hvor dum jeg er, og at jeg burde farves lyshåret. Generelt får jeg næsten hver dag at vide, at jeg er værdiløs, fortæller en nedslået Heidi.

Eksperterne giver Carsten klar besked

Eksperterne er bekymrede for Heidis fysiske så vel som mentale tilstand. I en alder af 48 har hun en arbejdsuge på 50 timers fysisk krævende arbejde, og når hun er hjemme, er hverdagen præget af frygt for hendes mand. Carstens håndtering af situationen er ifølge de to eksperter under al kritik.
– Det holder ikke, Carsten. Vi er enige om, at der har været et svigt, men du bliver nødt til at se mønten fra den anden side. Det er fordi, at Heidi ikke tør betro sig til dig og fortælle dig de her sandheder. Din taktik har fuldstændig fejlet. Det hjælper ikke at bruge trusler og nedgørelser, lyder opsangen fra en af de to eksperter, Kenneth Hansen.
LÆS OGSÅ: Tabita efter ’X Factor’: Jeg har virkelig fået meget hate
Selvom Heidi gennem en længere periode har taget kviklån bag ryggen på sin mand, mener Kenneth Madsen, at problemet ligger hos Carsten.
– Kig på hende! Du kigger ikke på hende. Når jeg ser hendes blik, så ser jeg frygt, Carsten. Og frygt er ikke noget, man bygger familie og fællesskab på. Det er dér, problemet ligger.
LÆS OGSÅ: ’Badehotellet’-skuespiller om sin rolle: Jeg skulle ikke lave filmskuespil

Se klippene herunder og få en forsmag på aftenens drama. ‘Luksusfælden’ sendes hver tirsdag kl. 20 på TV3.


LÆS OGSÅ: Ung mor i bekymring efter sin barsel: Skal mit barn passes af en fremmed?
Forlod ‘Paradise Hotel’: Nu er han med i ‘Ex on the Beach’