'Luksusfælden'-Danni fik styr på pengene, men ikke kæresten: Jeg er stolt af mig selv

Møbelarbejderen fra Løgstør optog 18 forskellige kviklån, der voksede til en uoverskuelig gæld på 241.000 kroner. Nu kan han se lys for enden af tunnelen.

Af Kenth G. Madsen - 3. marts 2020 kl. 20:57

Et liv med storforbrug af smøger, colaer, take away, spil, elektronikgaver og andre forbrugsgoder i en pærevælling gjorde, at Danni fra Nørresundby røg i kviklånsfælden, der endte med en uoverskuelig gæld på 241.000 kroner i løbet af bare to år.
Det økonomiske uføre affødte blandt andet knas med kæresten Mille, søvnløse nætter og dårligt humør hos hovedpersonen, der ikke kunne se sig ud af et morads, hvor kreditorernes rudekuverter røg i skraldespanden.
LÆS OGSÅ: Håbløse Helle fra ‘Luksusfælden’ om eksperterne: De var nedladende
I aftenens program af ‘Luksusfælden’ på TV 3 lykkedes det dog for de økonomiske eksperter med råd og vejledning at få sat skik på den 26-årige natarbejder på en møbelfabrik ved Løgstør.
– Det var nogle hårde dage i starten, men jeg endte faktisk med at blive glad for resultatet, fortæller Danni til Realityportalen og indrømmer, at han var bange for at blive gjort til grin.

Danni og ekskæresten Mille, ‘Luksusfælden’. (Foto: NENT Group)


– Ja, men på den anden side har jeg det godt med at blive udstillet, fordi det kan være med til at holde mig på sporet, mener Danni, hvis kæreste Mille var ked af, at han fraflyttede hendes adresse for at bosætte sig i en etværelses lejlighed.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Ditte viser kæresten frem: Derfor ser I ham først nu
– Jeg boede hos Mille i en periode, for at se om det gik, men jeg valgte at flytte for mig selv, da det andet ikke var en holdbar løsning. For hvad nu, hvis vi ikke kunne finde ud af det efter et par måneder? Så var jeg jo lige vidt, forklarer han videre.

– Det var ikke kun den dårlige økonomi, der var grund til, vi gik fra hinanden. Vi har haft noget knas i forholdet i et stykke tid. Men vi taler sammen og er gode venner. Vi må nu se, om det bliver os igen. Det er ikke til at vide, siger han.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert efter skilsmisse: Flyttet sammen med ny kæreste

Gældfri om tre år

I programmet tog Danni tyren ved hornene og solgte så at sige alt, hvad han ejede. På den måde skrabede han faktisk tre gange flere penge sammen, end de 8.000 kroner eksperterne havde sat som mål. Det forhold skabte grobund for forhandlinger og gode aftaler med kreditorerne.
– Økonomien er i bedring, humøret er højt igen, og jeg ligger ikke længere søvnløs om natten, forklarer Danni, der undervejs i programmet blev så nedtrykt, at han måtte tage sig nogle pauser fra optagelserne.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-Amalie om brystoperation: Jeg græd i fem dage
– Jeg var bitter på min egen situation. Når jeg bliver gældfri om lidt over tre år, så vil jeg da fortsætte med at holde den gode stil og prøve at spare op til hus og bil, siger han, hvis søster tilmeldte ham ‘Luksusfælden’, fordi han ikke lykkedes med at få aftaler i orden med sine kreditorer.

Danni fra ‘Luksusfælden’ fik styr på økonomien. (Foto: NENT Group)


– Jeg er stolt over at have overholdt kravene til punkt og prikke. De første par uger savnede jeg bilen, men jeg har faktisk ikke behov for den. Cyklen er skiftet ud med en knallert, der passer fint til budgettet, og jeg har købt en brugt Iphone, men spil har jeg lagt bag mig, siger han.
LÆS OGSÅ: Endeligt opgør: Janni og Amalie i møde med konfliktmægler