Lucca afslører barsk fortid

Lucca havde nogle hårde år, før hun deltog i ‘X Factor’. Nu åbner hun op om tiden.

Af Caroline Grønne Wigdal - 9. april 2021 kl. 15:08

For 15-årige Lucca Dahl Nordlund sluttede hele ‘X Factor’-eventyret sidste fredag, hvor der blev afholdt semifinale. Nu er hun vendt tilbage til hverdagen i Aalborg.

Lucca var forberedt på, at hun ville blive sendt hjem den fredag.

– Det kom ikke som et chok. Jeg vidste det godt, at det ville ske efter første eller anden sang. Det var bare en fornemmelse, jeg havde i kroppen. Men selvfølgelig er det træls, at det sker, lød det kort efter afgørelsen fra den unge ‘X Factor’-stjerne.

LÆS OGSÅ: Simon og Marcus i chok: Det giver ikke mening længere

Lucca tager ikke titlen som vinder af ‘X Factor’ 2021 med sig hjem til Nordjylland, men hun tager noget andet og meget vigtigt med.

Det forklarer hun til Realityportalen.

– Det har overrasket mig, hvor meget selvtillid jeg har fået. For selvom jeg stadig hver dag er usikker på mig selv, både på mit udseende og min personlighed, og jeg ved godt det lyder forkert at sige, men så elsker jeg mig selv nu, fortæller Lucca.

LÆS OGSÅ: Amalies datter bidt i ansigtet af hund: Det vil kunne ske igen

Hun havde ikke meget tro på sig selv i årene op til, at hun tog til audition.

– Før ‘X Factor’ kunne jeg ikke fordrage mig selv. Jeg hadede mig selv, og jeg kunne ikke lide mit liv. Men nu har jeg bare fundet ud af, at livet kan virkelig være godt. Det er ikke meningen, at mit liv skal være dårligt. Før i tiden tænkte jeg, at sådan nogle gode ting, de ville aldrig kunne ske for mig, for mit liv er bare dedikeret til at være et dårligt liv. Men nu har jeg virkelig håb for fremtiden. For jeg ved, at gode ting kan ske for mig, siger hun.

Lucca i semifinalen. (Foto: Lasse Lagoni)

Ligeglad med skolen

Derudover har hun også fået nogle nye og meget stærke venskaber ved at have lært Nikoline, Solveig og Oh Land at kende, og dem kommer hun aldrig til at give slip på.

LÆS OGSÅ: UUH! Teitur kommenterer på forholdet

Lucca frygter lidt, at hun nu skal tilbage til den helt almindelige hverdag med fuldt skema og eksamen til sommer. Undervisningen har i cirka tre måneder været skåret ned til omkring to timer om dagen.

– Jeg vil bare ikke tilbage dertil, hvor jeg bliver glemt. Jeg vil bare gerne blive ved med at være på en scene, så folk kan høre mig synge. Efter jeg har været med i ‘X Factor’, så er jeg blevet så ligeglad med skolen, siger Lucca.

Efter sommerferien skal hun på efterskole. Allerede inden det ophold vil hun gerne nå at udgive noget af sit eget musik.

LÆS OGSÅ: Drømmen er gået i opfyldelse: Flytter i nyt regnbuehus

Læs mere om