Lucas Hansen tilbage i 'Vild med dans': Dem hepper jeg på

Skuespilleren afslører, hvem han har som favoritter i dansekonkurrencen.

Af Emilie Holm Egebro - 29. september 2017 kl. 20:18

Sidste uge måtte skuespilleren Lucas Hansen og dansepartneren Sofie Kruuse forlade ‘Vild med dans’ efter at have været i omdans med Jokeren og Mie Martha Moltke. 
Lucas tog det dog med oprejst pande og forsøgte at se det positive ved sit exit i det populære program. Nu kunne han nemlig igen drikke alkohol, og det sørgede han for at gøre i rigelige mængder efter sin sidste dans.
– Jeg fik drukket de ti glas rødvin, jeg havde sagt, så jeg gav den ret meget gas. Jeg var faktisk ret fuld i Go’morgen Danmark morgenen efter, men det var nu lidt sjovt, fortalte Lucas grinede, da han dukkede op på den røde løber til aftenens afsnit af ‘Vild med dans’.
– Jeg har glædet mig til at komme og heppe på de andre i aften. Jeg havde faktisk lovet mig selv ikke at sige det, men jeg har tre favoritter til at vinde. Sofie Lassen-Kahlke, Julia Sofia og Simon Juul. Jeg kigger ikke kun på deres dans, men også på showet, personligheden, og hvem jeg synes, der kan fylde kameraet, afslørede Lucas.
LÆS OGSÅ: Lucas Hansen og Sofie Kruuse ude af ‘Vild med dans’: Jeg skal have ti glas vin
LÆS OGSÅ: Mille Dinesen er glad for ikke at være med i ‘Vild med dans’
Jeg gjorde mit bedste
Selvom Lucas ærgrer sig over, at han ikke kom videre i ‘Vild med dans’, har han ikke gået og været ked af det i den seneste uge.
– Det har været fint nok, for jeg kunne ikke have gjort det bedre. Jeg gjorde mit bedste, gik ind i det helhjertet og forlod det helhjertet. Men selvfølgelig ville jeg da gerne lige have lært nogle flere danse, forklarede skuespilleren, som i øjeblikket nyheder friheden:
– Jeg har jo haft ryddet min kalender de næste måneder, så den seneste uge har jeg bare set nogle venner, spist god mad og hygget mig. Ikke lavet en skid faktisk. Jeg har lovet mig selv, at jeg ikke skal tænke på, hvad der skal ske fremover før på mandag. Så nu skal weekenden bare nydes i fulde drag.
Se fjerde afsnit af ‘Vild med dans’ netop nu på TV2.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Mies hårde barndom: Derfor står jeg frem
LÆS OGSÅ: Simon Juul afslører ‘Vild med dans’-trick: Ej, hvor det kildede
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.