'Love Island'-par afslører: Vi er stadigvæk sammen

Det viser sig, at Olivia og Joakim ikke er det eneste ‘Love Island’-par, der stadigvæk er sammen.

Af Emilie Holm Egebro - 10. januar 2019 kl. 19:25

Kærligheden blomstrede for en hel del af deltagerne i TV3-programmet ‘Love Island’. I slutningen af programmet stod fem par tilbage; Jonas og Ida, Olivia og Joakim, Oliver og Julie, Josefine og Kasper samt Nathalie og Jacob. Alle mente de hver især, at de havde fundet en person, som de kunne forsætte det romantiske forhold med hjemme i Danmark.
Nu er snart halvanden måned gået, siden deltagerne vendte hjem til Danmark, og både Nathalie og Jacob, kæresteparret Ida og Jonas samt kæreste-og vinderparret Julie og Oliver er gået fra hinanden efter hjemkomsten.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Jacob og Nathalie: Sådan går det i dag

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Oliver Bjerrehuus fortælle om sin kærlighed til Gunnvør

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida er klar til mere reality-tv
Joakim og Olivia er dog stadigvæk kærester og nyder hinanden i fulde drag. Det viser sig dog nu, at de ikke er det eneste ‘Love Island’-par, der stadigvæk har et romantisk forhold.
– Josefine og jeg er fortsat med at være sammen, siden vi kom hjem. Vi tager det stille og roligt, men vi ses stadig, og det går godt. Vi skal lige vænne os til at komme hjem til hverdagen, og at vi ikke kan ses hver dag, ligesom vi gjorde i villaen, så selvfølgelig har der været nogle småproblemer, men vi har det stadig godt sammen. Vi har det dejligt sammen og ser, hvor tingene fører hen. Vi har ikke sat titel på endnu, så vi er ikke kærester, men selvfølgelig er der en chance for, at det kommer til at se. Vi er også tit sammen og ses heller ikke med andre end hinanden. Så vi opfører os nok ret meget som kærester. Vi har også mødt hinandens familier og venner, så det er dejligt, afslører Kasper overfor Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida indrømmer: Jeg var Jonas utro med Fie Laursen
LÆS OGSÅ: CHOK: Dansk reality-par går fra hinanden
Mens Kasper bor i Odense, bor Josefine i Svendborg, så der heller ikke, fordi der er så langt mellem de to. Alligevel skal tingene planlægges en hel del mere end i programmet, hvor de to turtelduer boede under samme tag.
– I programmet skulle man jo ikke koncentrere sig om så meget andet, men nu er der også lige en hverdag, der skal passes. Jeg arbejder selv fuldtid i Jack & Jones i Rosengårdscentret i Odense, hvilket også har betydet, at jeg har været nødt til at sige nej til mange invitationer til forskellige events, da arbejdet jo skal passe. Det har da været lidt hårdt, da mange af de andre deltagere jo bare har været ude at feste en masse. Men sådan er det, når man skal hjem til et arbejde, forklarer Kasper og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Olivia og Joakim: Sådan går det efter hjemkomsten
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-deltager åbner op: Voksede op i voldeligt hjem
– Det har været ret vildt at komme hjem. Det er jo en helt anden verden at vende tilbage til, fordi jeg pludselig bliver genkendt på gaden, og folk vil have taget billeder sammen med mig. Det har dog indtil nu kun været positive henvendelser, så det er super fedt, men naturligvis også overvældende. Jeg er dog generelt rigtig glad for, at jeg tog afsted og medvirkede i ‘Love Island’. Det har været en super god oplevelse, og det har også været fedt alt det, der er sket, efter jeg er kommet hjem.
Kasper har indtil videre set et udsnit af ‘Love Island’-programmerne, og han synes bestemt, at det er et godt og sjovt program. Han er også godt tilfreds med den måde, han er blevet klippet på, da han sagtens kan genkende sig selv.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida efter hjemkomsten: Rasende over klipningen
LÆS OGSÅ: Josefine: Sådan er mit og Kaspers forhold efter ‘Love Island’

Kasper og Josefine fra ‘Love Island’ (Foto: TV3)


 
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig