'Love Island'-Olivia giver ny status på kærlighedslivet

Olivia Salo nyder tilværelsen som single. Men hun har fået en ide om, hvorfor flere af hendes seneste forhold er gået galt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. maj 2020 kl. 20:55

I begyndelsen af marts gjorde ‘Love Island’-baben det forbi med kæresten Felix, som hun nåede at se i omkring et halvt år.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Paradiso har ubevidst gennemgået stort vægttab
– Jeg er single. Igen. En beslutning som måske skulle være indtruffet for længe siden, men som nu er aktuel. Jeg kan mærke, at jeg nu skal fokusere på mig selv, min karriere, mit velværd og mine hunde, udtalte Olivia dengang om bruddet.
LÆS OGSÅ: WOW! Så rig er Mascha Vang
Det fokus har hun holdt siden, og derfor har Olivia heller ikke datet nogle mænd siden Felix. Men coronakrisen spiller også en rolle i, at hun er single.
– Det er rigtig svært at komme ud af sit singleliv i lockdown. Der er bare ikke mulighed for at møde mennesker. Jeg er heller ikke på nogle dating apps, skriver hun i en insta story.
LÆS OGSÅ: Endnu en ‘Paradise’-baby er født
Olivia har flere forhold, som er gået i stykker efter omkring et halvt år. Blandt andet fandt hun sammen med Joakim Meskali i ‘Love Island’. Hun har tidligere nævnt, at hun er for hurtig til at forelske sig og dele det med omverden. Så nu bruger hun tiden på at se lidt indad.
LÆS OGSÅ: WOW! ‘Paradise’-babe får fjernet fillers: Se mit naturlige look
– Det er bevidst, at jeg er begyndt at tage det lidt med ro og nyde min tilværelse som single. Jeg er begyndt at tænke over, om jeg er problemet i mine breakups, og hvad jeg selv kan gøre for at blive bedre i et forhold.
Udover at gøre sig nogle tanker om, hvad det er er, der går galt, når hun forelsker sig, så bruger Olivia tiden på sin karriere og kan for tiden opleves i Viaplay-programmet ‘Olivia og sexmyterne’, hvor det bestemt ikke går stille for sig.

Læs mere om