'Love Island'-Olivia åbner op om fremtidsplaner: I tvivl om børn

Reality-baben er i tvivl om, hvorvidt hun vil have børn, og nu forklarer hun, hvad årsagen skyldes.

Af Emilie Holm Egebro - 7. oktober 2019 kl. 16:55

Når ‘Til middag hos’ i aften ruller over skærmen på TV3, skal vi et smut hjem til ‘Love Island’-baben Olivia Salo, som får besøg af Daniel ”Danny Kool” Sørensen, Amin Jensen og Anni Fønsby.

Reality-baben byder indenfor til lækker mad og dybe samtaler om at blive kendt fra den ene dag til den anden, livet som realitystjerne samt at være – eller ikke at være – politisk på Instagram. Olivia kommer her også ind på nogle overvejelser, som hun har gjort sig:

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Dansk realityhunk friede i 580 meters højde
LÆS OGSÅ: Ung mor så ny fyr: Nu er hun helt single igen
– Jeg har en stor holdning omkring til, hvor vi bringer vores samfund hen. Jeg er begyndt at spekulere på, om jeg overhovedet vil have børn, fordi jeg synes, at vores planet udvikler sig til at være et værre og værre sted for hvert år, forklarer hun i afsnittet.
Hverken Anni Fønsby eller Amin Jensen forstår dog helt den udtalelse:
– Hun vil ikke gå ind i politik, men lige pludselig siger hun, at hun ikke vil sætte børn i verden på grund af den verden, vi lever i. Der kunne man godt mærke, at hun var 22 år, siger Anni.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig
LÆS OGSÅ: Amalie jubler over babylykke
– Generelt synes jeg, at hun virker meget ældre, end hun er på mange områder. Men lige der bliver hun 22 år igen, lyder det fra Amin.
– Det her er en personlig holdning. Det er ikke en holdning, der skal skabe vores samfund. Hvis jeg vælger ikke at få børn, så er det på min egen bekostning, slår Olivia fast som forklaring og tilføjer efterfølgende til kameraet:
– Jeg synes måske, at mine gæster ikke rigtig kunne forstå mit synspunkt. Og det er jo også fair, men jeg har også en helt klar overbevisning om, at det, jeg gør, er det 100 procent rigtige.
LÆS OGSÅ: WOW: Olivia kaster sig ud i sexleg med optaget ‘Love Island’-hunk
Se klippet nedenfor, hvor Olivia fortæller om sine overvejelser, inden du i aften kan se hele afsnittet klokken 19.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Olivia åbner op om bruddet: Nu er Joakim flyttet ud
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kærligheden blomstrer hos reality-par

Læs mere om