'Love Island'-Kasper: Derfor er jeg ikke kærester med Josefine

Der er en ganske særlig årsag til, at Kasper og Josefine ikke kalder sig kærester.

Af Louise Andersen - 19. januar 2019 kl. 12:55

Joakim og Olivia er ikke de eneste, som stadigvæk nyder hinanden i fulde drag efter hjemkomsten fra ‘Love Island. Også Josefine og Kasper ser stadig hinanden, og de har mødt hinandens familier og venner, har Kasper tidligere fortalt til Realityportalen.
De to ‘Love Island’-deltagere har dog ikke sat titel på deres forhold, og alting tyder på, at det fortsætter sådan.
– Jeg kan ikke svare på det. Jeg kan ikke sige, at vi bliver kærester om en uge. Det kan jeg ikke. Men vi har det godt sammen. Selvfølgelig har vi lige haft nogle problemer, efter vi er kommet hjem. Man skal lige vænne sig til at være herhjemme, og at man ikke er inde i en boble mere, siger Kasper og fortsætter:
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Love Island’-babe har fundet kærligheden

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: Monique åbner op: Ramt af forsinket fødselsreaktion
–  Jeg holder sindssygt meget af Josefine, og vi har også snakket om det her med titel, men igen. Det er bare en titel for mig – jeg er glad for at være sammen med hende, og jeg behøver ikke at have en titel på for at gøre det ekstra af noget som helst. Selvfølgelig er det noget, som kommer senere, og det gør det nok også højst sandsynligt, men det er ikke noget, jeg gider presse på, og det tror jeg heller ikke, at Jose gider.
Kasper får opbakning af ‘Love Island’-vennen Rasmus, som dog alligevel siger, at der ikke må gå for lang tid, før parret får titel på forholdet.
– Det kommer heller ikke til at ske, siger Kasper.
Nu er det altså bare at vente på, at vi måske får endnu et officielt ‘Love Island’-kærestepar. Du kan se resten af interviewet med Kasper og Rasmus herunder: 

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Dansk realityhunk skal være far igen
LÆS OGSÅ: Landmand søgte kærlighed: Nu har han fundet den