'Love Island'-Julie døber sin skønhedssalon 'Juliver' - Her & Nu

'Love Island'-Julie døber sin skønhedssalon 'Juliver'

Der er en ganske særlig årsag til, at Julie har valgt lige netop dette navn til sin nye skønhedssalon.

Af Louise Andersen - 6. februar 2019 kl. 10:58

‘Love Island’-vinderen Julie Melsen har i øjeblikket travlt med at færdiggøre den skønhedssalon, hun snart åbner i København. Salonen er blevet døbt noget ganske særligt, for Julie har nemlig valgt at kalde den ‘Juliver Beauty CPH’, og dermed er den opkaldt efter dét navn, Julie og Oliver fik, da de dannede par under ‘Love Island’.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
Julie og Oliver er ikke længere kærester, så spørgsmålet er, hvorfor Julie alligevel har valgt at give den et navn, som helt sikkert leder tankerne tilbage på dengang, de to dannede par.
– Jeg har valgt at kalde salonen for ‘Juliver Beauty CPH’, fordi jeg synes, at det er pænt, og så vil jeg gerne gøre det til et brand, da det navn er forbundet med mit største eventyr. Jeg havde nok aldrig åbnet salonen, hvis jeg ikke havde fået muligheden for at deltage i ‘Love Island’ og vinde den sum penge, som vi vandt, for den gjorde, at jeg fik mulighed for at starte op selv, fortæller Julie til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Bryggen’-Didde i dyb sorg: Jeg har aldrig følt mig så alene

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvilke kosmetiske operationer hun gerne vil gennemgå:


LÆS OGSÅ: Karsten Ree opereret akut: Kvæstet efter styrt
Julie vil selv være at finde i salonen, men hun har derudover flere ansatte, som vil lave alle mulige former for skønhedsbehandlinger.
– Man kan få lavet ansigtsbehandlinger, blive vokset og få spraytan, og det kommer jeg til at stå for. Derudover kan man få lave eyelash-extensions, som en vippetekniker står for, og så kan man få lavet negle, som en negletekniker kommer til at stå for. Derudover kan man få lavet permanent make up, og så har jeg også en frisør. Vi har kæmpe åbning den 2. marts på min fødselsdag, så lige nu er vi igang med at renovere, fortæller Julie.
Der altså ikke længe til, at du kan få en lækker skønhedsbehandling af den første vinder af ‘Love Island’ i Danmark.
LÆS OGSÅ: Irina slår fast: ‘Beauty Bosserne’ er IKKE som ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært afslører: Deltagere er allerede på plads!