’Love Island’-Jamie: I boksning er der meget mere disciplin end til en gadeslåskamp

Jamie Eschen fra ‘Love Island’ er overrasket over, hvor hårdt boksning under kontrollerede forhold er.

Af Katja Gasiorowski - 13. juni 2019 kl. 20:55

Geggo og Cengiz har sat 19 kendisser i sving med træning til det kæmpestore boksestævne, ’Stjerne Boksning’, som de afholder den 7. september.
Jamie Eschen fra ’Love Island’ er af deltagerne, som skal i bokseringen til efteråret. For ham er sportsgrenen et mere eller mindre ukendt område, som han kun har stiftet bekendtskab med på gaden.
– Så har det kun været sådan noget gadeslåskamp, men ellers ikke. Jeg har ikke prøvet, hvor det har været sådan et stævne, som vi er i gang med at træne op til nu. Det har jeg aldrig prøvet, men jeg glæder mig i hvert fald til det, fortæller han.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz taler ud om bryllupsrejse: Jeg tog syv kilo på

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Julie fra ‘De unge mødre’ træner hårdt i fitnesscentret for at komme i politiet.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche: Cengiz lyver

Stor forskel

Ifølge Jamie er der stor forskel på at bokse på gaden og under kontrollerede forhold – det er i hvert fald noget, han har fået øjnene op for under sine træningsdage sammen med resten af deltagerne, hvor de bliver undervist af en professionel bokser i forskellige teknikker.
– Til gadeboksning slår man bare lidt. Der er ikke disciplin på samme måde, som der er med det her boksning. Her skal du stå på en bestemt måde og have paraderne oppe, og i forhold til gadeboksning slås du bare, og der er du lidt ligeglad med, at du får et par på hovedet. Her beskytter du dig selv, undviger og ved, hvordan du skal tackle tingene til et rigtigt boksestævne.
– Det, der har overrasket mig, er konditionstræningen og alt det, vi har lavet. Jeg har aldrig nogensinde i mit liv troet, at det var så hårdt. Til første træning vi havde, der var min trøje gennemblødt – altså, jeg kunne stå og vride den for vand, så hårdt var det. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Jamie: Dette reality-program vil jeg gerne deltage i
Faktisk er Jamie blevet så glad for projektet, at han overvejer at fortsætte på egen hånd, når han er blevet færdig med bokseforløbet hos Geggo og Cengiz.
– Jeg glæder mig til det hele, til vi skal bokse. Lige så snart de her tre måneder er færdige, så skal jeg bokse ved siden af for at hele tiden holde det i gang. Jeg overvejer at starte til boksning, efter jeg er færdig med det her, for jeg synes, det er rimelig interessant, siger han begejstret.
Se Jamie fortælle om sit kærlighedsliv og tv-projekter i videoen over artiklen.
LÆS OGSÅ: Philip er flyttet fra Lenny: Det var tiltrængt
LÆS OGSÅ: Sarah efter Miss Paradise-sejr: Klara opførte sig barnligt