'Love Island'-Jacob og Nathalie: Sådan går det i dag - Her & Nu

'Love Island'-Jacob og Nathalie: Sådan går det i dag

Nu åbner Jacob op omkring, hvordan det er gået med ham og Nathalie efter ‘Love Island’.

Af Emilie Holm Egebro - 8. januar 2019 kl. 10:49

Der er ingen tvivl om, at det slog gnister mellem Nathalie Loglo og Jacob Dahl Fosvald under ‘Love Island’.
Allerede da Jacob tjekkede ind i villaen havde et godt øje til den mørke skønhed, og da det gik over mellem Kasper og Nathalie, fandt Nathalie også stor interesse i Jacob. Det blev både til kys og kram mellem de to i villaen, og da de måtte forlade programmet kort inden finalen, følte de begge, at de havde vundet kærligheden. Deres plan var derfor at fortsætte, hvor de slap, hjemme i Danmark.
LÆS OGSÅ: CHOK: Dansk reality-par går fra hinanden
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida er klar til mere reality-tv
Det viser sig dog nu, at tingene ændrede sig gevaldigt mellem Jacob og Nathalie efter hjemkomsten:
– Nathalie og jeg levede måske lidt i boble i ‘Love Island’, da man jo lidt er “fanget” i huset uden at kunne komme i kontakt med omverdenen, og vi fandt bare aldrig rigtig gnisten, da vi kom hjem til dagligdagen og de faste rutiner. Så var det bare slet ikke det samme. Vi gav det måske ikke rigtig en chance, men vi måtte bare konstatere, at det bare ikke skulle være hende og jeg, der skulle være sammen, forklarer Jacob til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvorfor det ikke altid er helt sjovt at være single

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida indrømmer: Jeg var Jonas utro
– Men jeg fortryder intet. Jeg synes stadig, at hun er en rigtig dejlig pige, og selvom vi ikke snakker sammen mere, så synes jeg stadig, at hun fortjener det bedste. Selvom jeg ikke fandt kærligheden derinde, ærgrer jeg mig slet ikke over, at jeg var med. Det var en rigtig stor oplevelse, jeg aldrig vil glemme.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida efter bruddet: Jeg er fuldstændig færdig med Jonas
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Derfor har jeg holdt pause fra bloggen

Får mange henvendelser

Det er omkring en måned siden, Jacob kom hjem til Danmark, og selvom det kun blev en kort fornøjelse for ham at medvirke i programmet, har han alligevel fået en hel del henvendelser efter hjemkomsten.-
– Det har virkelig været oplevelsesrigt og spændende at komme hjem. Jeg skulle lige vende mig til at blive stoppet på gaden, eller at folk skriver forskellige ting i min indbakke. Det har dog helt klart været en positiv oplevelse. Også fordi man kommer hjem til endnu mere opmærksomhed, end man fik i forvejen. Folk har kun sagt positive ting til mig, så det er jeg rigtig glad for, fortæller Jacob, der har set hele programmet efter hjemkomsten:
LÆS OGSÅ: Sarah Louise afslører: Derfor sagde jeg farvel til ‘Forsidefruer’
LÆS OGSÅ: Amalie overvejer at droppe ‘Forsidefruer’: Jeg føler mig trådt på
– Jeg synes virkelig, at det er sjovt at se menneskerne – inklusiv mig selv – på tv, og jeg synes, det er et rigtig godt koncept, som virkelig prøver at fokusere på kærligheden. Det er dog også en smule langtrukkent, forklarer han.
Jacob fortæller, at han stadig er single, og han afviser ikke, at han godt kunne finde på at medvirke i flere tv-programmer i fremtiden.
LÆS OGSÅ: CHOK: ‘De unge mødre’-stjerne i trafikuheld

Foto: Privat