'Love Island'-Ida er klar til mere reality-tv - Her & Nu

'Love Island'-Ida er klar til mere reality-tv

Meget kan tyde på, at vi får lov at gense Ida på skærmen i fremtiden.

Af Emilie Holm Egebro - 5. januar 2019 kl. 12:55

Ida Søjborg var blandt startcastet i TV3-succesen ‘Love Island’, og hun præsterede at være i programmet helt til finalen. Her måtte hun og ‘Love Island’-kæresten, Jonas, dog se sig slået af ‘Love Island’-parret Julie og Oliver, der vandt finalen.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Jonas hackede ‘Love Island’-telefonerne
Selvom Ida ikke vandt programmet og pengene, vandt hun dog kærligheden, idet hun og Jonas fortsatte med at være kærester efter hjemkomsten til Danmark. Desværre brast forholdet et par uger efter, idet Jonas havde været utro med Nathalie, mens Ida desuden havde været utro med Fie Laursen.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida efter hjemkomsten: Rasende over klipningen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Amalie, der har lidt svært ved forskellen på SAS og SARS


LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Jonas har fået frataget kørekortet
Hele oplevelsen med ‘Love Island’ har dog fået Ida til at få blod på tanden for at lave mere reality-tv.
– Jeg overvejer stærkt at melde mig til ‘Robinson Ekspeditionen’. Sådan noget som ‘Ex on the Beach’ er ikke lige mig. Jeg drikker sjældent, så jeg ville nok ikke passe ind. Men jeg håber da på at medvirke i andre tv-programmer, fortæller hun på sin Instagram-story.
– Jeg må se, om der dukker noget op, der lige er mig. Jeg har ikke tænkt mig at deltage i hvad som helst i hvert fald, tilføjer Ida til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: CHOK: Dansk reality-par går fra hinanden
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Olivia og Joakim: Sådan går det efter hjemkomsten
Ida har dog også andre planer for fremtiden, der ikke omhandler reality-tv:
– Jeg vil rigtig gerne være skuespiller. Derudover har jeg et ønske om at hjælpe udsatte børn og unge. Jeg kunne godt tænke mig at rejse til udlandet som frivillig, lege med børnene og hjælpe med de opgaver, jeg nu kan, samt opleve hvordan det er ikke at have, hvad vi har herhjemme, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Julie: Min eks ødelagde mig
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-deltager åbner op: Voksede op i voldeligt hjem