'Love Island'-Ida afslører: Sådan går det med min virksomhed

Realitybabens nye virksomhed går så godt, at hun nu har sagt op på sit arbejde for at dedikere al sin tid til at udvikle virksomheden.

Af Lykke Buhl - 30. juni 2019 kl. 10:55

Det er kun to måneder siden, at Ida Søjborg, som vi kender fra ’Love Island’ og ’Mig og mine nye bryster’, startede virksomheden Fit By Søjborg, der sælger online-forløb med kost- og træningsprogrammer.
Men på trods af virksomhedens korte levetid, er der allerede forrygende gang i biksen.
– Det går over alle forventninger, jeg er mega taknemlig, fortæller Ida, der ikke har noget mere præcist antal på, hvor mange kunder, hun har haft igennem, end ”rigtigt mange, men stadig med plads til flere”.
LÆS OGSÅ: Realitybabe taler ud: Sådan gik fødslen
Derfor er der også allerede en sund økonomi i virksomheden, der kun tæller Ida og så hendes manager, der har lavet hjemmesiden og fikser de IT-problemer, der måtte opstå.
– Selvfølgelig tjener jeg gode penge på det, men mit mål er at sigte endnu højere, og ikke grundet pengene, men grundet det at nå ud til flere. Så det kommer til at blive mit levebrød, og jeg kan sagtens leve af det nu, uden tvivl, det kan jeg, forklarer hun.
SE BILLEDERNE: Fie Laursen tilbage på scenen – og kæresten er med

Artiklen fortsætter efter Nikolaj Stokholms joke om træningsdiciplinen ironman

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Sagt op

Faktisk går det så godt for realitybaben, at hun har sagt sit andet job op. Før arbejdede hun nemlig i en børnehave og vuggestue ved siden af arbejdet som selvstændig erhvervsdrivende.
Men i sidste uge havde Ida sin sidste vagt i institutionen, og hun kan nu fremadrettet dedikere sit fulde fokus til at videreudvikle sin virksomhed.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerne: Nogen vil ødelægge mit firma
– Jeg har bare fundet ud af, at det er bare det her, jeg også skal, lige nu i hvert fald. Jeg føler mig hjemme i det her, og jeg kan mærke, at det giver mine klienter noget, fortæller Ida, der dog stadig vil prioritere at lave tv ved siden af.

Vilde projekter

Allerede fra start af håbede Ida at gøre sin virksomhed til sin fuldtidsbeskæftigelse, og nu drømmen er gået i opfyldelse, skal virksomheden ud over stepperne.
– Der bliver ved med at blive bygget på, og der kommer også til at ske noget mega vildt omkring det om ikke så længe, som går i luften snart også. Jeg ved ikke, om jeg må sige det, for det skal komme ud på den rigtige måde, men det kommer helt sikkert til at gavne mine klienter, røber Ida.
LÆS OGSÅ: Amalie mødte optaget mand med familie: Nu er de sammen
Snart drager hun også til Spanien for at lave nogle lækre inspirationsvideoer med mad og træning, og så drømmer hun også om at komme til at holde foredrag om eksempelvis mad, træning og personlig udvikling.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida dropper kæresten efter brystoperation
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Ida har startet virksomhed