'Love Island'-babes afslører nye planer

Ida Søjborg og Samantha Buchwald har nye idéer på tegnebrættet.

Af Caroline Grønne Wigdal - 18. januar 2020 kl. 10:55

Den veltrænede Ida Søjborg giver den for tiden gas i både fitnesscenter og på jobfronten. Og når det gælder sidstnævnte, har hun planer om, at helt nye opgaver skal løftes, og det skal hun ikke være alene om. Hun er nemlig ved at lægge business-planer med sin tætteste veninde Samantha Buchwald, som hun lærte at kende i ‘Love Island’ tilbage i 2018.
LÆS OGSÅ: Reality-par er gået fra hinanden: Uenige om brud
– Jeg har lidt nye ideer i ærmet sammen med Samantha, som kunne være så fedt at få gjort til et projekt. Vi arbejder på at starte noget selvstændigt op sammen, siger Ida til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: AV! Såret Freja efter ‘Paradise’: Vi gav forholdet en chance
Lige nu er der mange detaljer, de to reality-babes endnu ikke har på plads, og mange idéer ligger klar til at blive taget hånd om. Både Ida og Samantha har store forventninger til projektet og en tro på, at deres samarbejde bliver en succes.
– Samantha er min bedste ven. Men hun er også den perfekte samarbejdspartner, for hun er en meget klog og produktiv person. Vi brænder begge to for at udvikle og skabe ting, og nu har vi sat hjernerne i tænkeboks, fortæller Ida, der glæder sig til at se, hvad idéudviklingen fører til.
Samantha synes også, at der er en god base for at føre drømmene ud i livet.
– Vi er begge to personer gang i. Jeg tror, vi kommer til at supplere hinanden rigtig godt. Jeg kunne ikke forestille mig en bedre makker end Ida, siger hun til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’s hotteste par ændrede planer i sidste sekund