'Love Island'-babe melder sig til 'Robinson'

‘Robinson Ekspeditionen’ kan få et kendt ansigt på deltagerlisten.

Af Louise Vilsbøl - 14. august 2019 kl. 14:55

Så er der godt nyt til de mange fans, der savner ‘Love Island’ og var kede af det, da det kom frem, at TV3 ville droppe den ellers planlagte efterårssæson af programmet. Det vides endnu ikke, om programmet kommer tilbage, men på sin Instastory afslører Ida Søjborg, som blev nummer to i ‘Love Island’, at hun har planer om at melde sig til et helt andet program.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe taler ud om kærestens død
En af hendes følgere påpeger nemlig udner en spørgerunde, at ‘Robinson’ lyder til at være lige noget for hende, og det er Ida helt enig i.
– Jeg søger også om deltagelse, så må vi se, om de vil have mig med?, skriver Ida som svar på kommentaren, og overfor Realityportalen uddyber hun sin beslutning:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Love Island’-Julie har fået fyr på

Artiklen fortsætter under videoen, hvor en norsk ‘Love Island’-deltager kommer på en date – og ender i en noget pinlig misforståelse.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sarah og Casper afslører: Vi har haft sex
– Jeg er et menneske, der elsker udfordringer og kan ikke få nok af at teste mig selv af.  Jeg vil gerne prøve noget, hvor jeg bliver presset til det yderste både psykisk og fysisk. Jeg vil også gerne bevise noget overfor mig selv og omverdenen, at jeg ikke bare er en eller anden reality-stjerne, der læner sig tilbage og nyder livet, som det nu er. Jeg er en pige, der arbejder for at opnå ting, så jeg er helt sikker på, at jeg ville kunne give de andre kamp til stregen, fastslår Ida og fortsætter:
– Jeg har stor respekt for dem, der har været med i Robinson, da jeg ved, at de for eksempel bliver udsat for ikke at spise i op til 10-11 dage.  Siden jeg var helt lille, syntes jeg faktisk, at min mor skulle deltage i Robinson, da hun er en benhård kvinde. Men hun tilmeldte sig desværre aldrig – så tænker jeg, at det er min tur.
LÆS OGSÅ: Paradisoer flytter fra hinanden: Det går ikke længere
Stemningen er da også god blandt følgerne, hvor næsten alle vil følge med, hvis Ida kommer med i programmet, viser en meningsmåling. Vi må dog vente lidt med at se Ida på skærmen i det populære program, idet optagelserne som regel foregår om foråret og så kommer på skærmen i løbet af efteråret.
‘Robinson’ er dog ikke det eneste program, Ida har i støbeskeen. Hun afslører nemlig i samme ombæring, at hun starter optagelser til et nyt tv-program inden længe, så alt tyder på, at vi godt kan begynde at glæde os til et gensyn med ‘Love Island’-baben.
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Reality-hunk dater ‘Paradise’-shemale