'Love Island'-babe i vild flugt efter våd bytur

En våd bytur i Bulgarien var ved at ende helt galt for ‘Love Island’-baben.

Af Louise Andersen - 27. december 2018 kl. 20:55

22-årige Josefine Von Speckelsen, kendt fra ‘Love Island’, har været ret tæt på at blive hentet af politiet i Bulgarien efter en våd bytur. Det fortæller hun i et nyt interview med M!
–  Min vådeste bytur er nok fra Bulgarien med en veninde, hvor vi var tæt på at blive arresteret for at tisse et offentligt sted. Jeg var næsten lige fyldt 18 år og på min første party-ferie, fortæller Josefine til M!
LÆS OGSÅ: Linse og Mikkel Kessler afslører nyt fælles projekt

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud


LÆS OGSÅ: Kias familiedrøm knust: Walid vil ikke have flere børn med mig
De to veninder blev opdaget af en vagt, som fortalte de to piger, at deres tisseri var ulovligt, og at politiet ville blive indblandet, hvis ikke de betalte en bøde. Heldigvis blev de to piger reddet af en anden tissetrængende person.
–  Pludselig er der en dreng som gør det samme lidt længere væk, og vagten råber så: “Bliv her”, mens han løber over til den anden dreng. Der ser vi så vores snit, og så løber vi, alt hvad vi kan, indtil vi når en lille butik rundt om hjørnet, som vi gemmer os i, siger Josefine til M!
Pigerne slap både for bøde og politi, og umiddelbart efter flugten fortsatte de festen.
Du kan læse resten af interviewet med Josefine HER, hvor du også kan se en række frække billeder af ‘Love Island’-baben.
LÆS OGSÅ: Højgravide Princess Natascha viser maven frem
LÆS OGSÅ: Martinna tog hård beslutning: Sådan går det i dag