'Love Island'-babe afslører ny karriere

Emilie Thorup Schwabe blev populær på grund af sin sprudlende og ærlige person, og nu er hun klar til at dele endnu mere ud af sig selv.

Af Lykke Buhl - 4. maj 2019 kl. 10:55

Emilie Thorup Schwabe blev kendt i offentligheden, da hun sidste år deltog i den første danske udgave af kærlighedsprogrammet ‘Love Island’ på TV 3.
Selv om hun havde et dramatisk exit fra programmet, så nåede den 22-årige blondine at efterlade sig så stærkt et indtryk, at hun vandt  ‘Årets Newcomer’ til Reality Awards 2018, ligesom hun efterfølgende har opnået en enorm popularitet på de sociale medier med over 50.000 følgere på Instagram.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’- Emilie afslører: Jeg blev tvunget ud af programmet
Emilie har flere gange proklameret, at hun ikke vil lave mere tv, selv om hun er dygtig til at dele ud af sig selv – og ikke mindst har en stor gruppe af mennesker, der ønsker at følge med.
Men nu har den populære ‘Love Island’-babe startet et nyt projekt, hvor de mange interesserede kan komme tæt på hende: Hun er nemlig blevet blogger, som er en titel, der for flere i branchen er gået hen og blevet en levevej.
– Jeg blev spurgt af Bloggers Delight, om jeg havde lyst til at være en del af netværket, da de synes, jeg har en matchende profil til deres netværk, og det er jeg vildt beæret over, da det er Danmarks største netværk for bloggere. Jeg skrev under forleden og har arbejdet med min manager på at få min blog op at køre, fortæller Emilie til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Derfor var Mikkel ikke med til Geggo og Cengiz’ bryllup

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor blogger Mascha Vang forklarer, hvornår hun mener blogindlæg bliver for personlige

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-hunk meldte sig til programmet få timer efter brud
I skrivende stund er der dog kun et enkelt indslag på bloggen, hvor Emilie ønsker velkommen til. Men den tidligere ‘Love Island’-babe lover, at der snart kommer mange flere personlige indlæg.
– Bloggen skal være mit frirum, hvor jeg kan lukke folk lidt mere ind i mit liv, og hvor jeg kan inspirere. Jeg kommer ikke kun til at skrive om mode, bolig og så videre, jeg vil lukke folk lidt mere ind i min fortid, for alt har ikke altid været nemt, forklarer Emilie om sin nye blog.
Emilie har tidligere fortalt, at hun ikke har nogen kontakt til sin far og faktisk aldrig har mødt ham, derudover har hun lidt af spiseforstyrrelse, så mon ikke, hun vil åbne endnu mere op om disse emner fra hendes fortid på bloggen.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen taler ud om brud: Frederik truede mig
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-babe afslører fortid med TopGunn