‘Love Island’-babe advarer: Lyt ikke til Fie Laursen

Trænings-coachen Ida Søjborg er ikke enig i Fie Laursens seneste reklame for slankeplaster, og hun advarer sine følgere mod at lokkes af det.

Af Rikke Lynge - 26. marts 2020 kl. 20:56

‘Love Island’-baben Ida Søjborg, der arbejder som online coach og hjælper folk med den rette livsstilsændring, så kost og motion skaber den rigtige balance, langer nu ud efter Fie Laursen, der er begyndt at reklamere for slankeplaster.
– Jeg går normalt ikke ud efter folk, stikker til nogen eller taler dårligt om nogen, men det her er jeg simpelthen nødt til at pointere. Vær så venlige ikke at tage jer af den reklame, Fie Laursen laver for slankeplaster. For det første, så virker det ikke, og for det andet, hvis man har det skidt med sig selv, så nytter det ikke noget at finde en midlertidig løsning, siger Ida i en Instagram-story.
LÆS OGSÅ: Skuffede realitystjerner: Vi havde glædet os længe
Ifølge Ida skal der mere til, og det kræver en livsstilsændring.
– I må virkelig ikke tænke, at de nemme løsninger er noget, der fungerer, for det gør det ikke, afslutter Ida.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’ uden Lene Beier
Til Realityportalen fortæller Fie, at hun ikke ønsker at kommentere på Idas advarsel.
– Min mormor døde i nat og min farfar blev indlagt med blodprop forleden. Jeg er sønderknust, og det ved hun. Jeg har ikke tænkt mig at reagere på nogens angreb lige nu, fortæller Fie, der i de her dage fokuserer på at være sammen med familien.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen flytter til Spanien

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Reklame | Øg dit stofskifte på 30 dage med slankeplastret jeg også bruger ?? Jeg er ikk fan af slankepiller og hårde dieter, så istedet bruger jeg slankeplastre. Et plaster sidder på 12 timer om dagen og kan ikke mærkes eller ses, under dine hverdags outfits! Slankeplastre vil øge dit stofskifte og udrense din krop for giftstoffer, så du kan opnå vægttab, opstramning samt en sundere krop! Du får 30 plastre for 199.- kr ??? De har faktisk også en nedsættende appetit følelse, for mit vedkommende har jeg ikke haft de cravings jeg plejede og derfor spiser jeg stortset kun mine hoved måltider – og ikke alt muligt junk! Kæmpe anbefaling herfra til jer, der kæmper med kroppen og gerne vil gøre det på en sund måde. Produktet indeholder 100% naturlige ingredienser og magneterapi som faktisk øger blodomløbet. Det er skide smart!! ?? Link i min bio til produktet!

Et opslag delt af Fie Laursen (@fielaursenofficial) den


LÆS OGSÅ: Populært TV 2-program udskydes på grund af coronavirus
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe om deres venskab: Der er intet tilbage. Overhovedet

Læs mere om