‘Love Island’-Amanda er gravid: Måtte alene til scanning

Amanda Amalie Pauli fra ‘Love Island’ er gravid og venter sit første barn, men det er svært at dele alle de glædelige oplevelser som par under disse coronatider.

Af Rikke Lynge - 28. april 2020 kl. 9:36

Amanda Amalie Pauli deltog i 2018 i det eksotiske kærlighedsprogram ‘Love Island’, hvor præmissen var at finde kærligheden. I programmet datede hun lidt rundt med Rasmus, men det blev ikke til mere end det. Nu har Amanda fundet den mand, hun ønsker at dele livet med, og sammen venter de deres første barn, selvom det ikke var helt efter planen at blive forældre allerede.
– Graviditeten var ikke planlagt, og det kom meget bag på os, at jeg var blevet gravid. Men vi valgte at tage ansvaret som forældre, og den beslutning er vi så glade for at have taget, siger Amanda til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: Mathias og Asbjørns store joke: Derfor gjorde vi det
Amanda og Martin, der begge er 22 år, har dannet par siden november 2019, men de kender hinanden fra tidligere, hvor de også har haft en flirt. De glæder sig begge til at blive forældre og få oplevelsen sammen, men på grund af corona er der oplevelser under graviditeten, som de ikke kan dele. Martin måtte eksempelvis ikke komme med til den første nakkefoldscanning på hospitalet.
– Vi var virkelig ærgerlige over det. Og synes især, det var øv, fordi det er første gang for os begge, så selvfølgelig var vi rigtig kede af ikke at kunne dele den oplevelse sammen. Men jeg fik lov til at filme en kort video derinde, og så har vi tænkt os at få en tid hos en privat klinik næste gang, når vi skal have kønnet af vide, fortæller Amanda.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe deler stor sandhed på Instagram: Jeg har fået en abort

Ville gerne have ventet med graviditeten

Amanda læser lige nu til Social- og Sundhedsassistent, og var hun ikke blevet uventet gravid, så havde hun også ventet lidt endnu.
– Jeg havde først forestillet mig at blive gravid engang, når jeg var færdig med min uddannelse og havde en lejlighed, fortæller Amanda, der også kan afsløre, at parret er i fuld gang med at finde en fælles bolig, hvor de kan stifte familie.
LÆS OGSÅ: Oliver afslører: Sådan snød vi på ‘Paradise Hotel’
– Vi krydser fingre for den lejlighed, vi skal ud og se den 3. maj, som er en 3 værelses, fortæller Amanda, der har termin den 3. november og som ikke stresser over boligsituationen endnu.
Foruden at studere til Social- og Sundhedsassistent, så har Amanda startet en Youtube kanal, hvor hun vil poste personligt indhold fra sin graviditet og hverdag. Se hendes seneste video herunder:

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-babe testet positiv for coronavirus