Louise satte rekord i 'Bagedysten: En blandet oplevelse

En tredobbelt mesterbager-titel kostede Louise Rosing-Schow en tur i slotssøen ved Clausholm Slot.

Af Louise Vilsbøl - 13. oktober 2016 kl. 9:01

Der blev sat rekord i ‘Den store bagedyst’, da Louise for tredje uge i træk løb med det eftertragtede mesterbager-forklæde. Bagedyst-deltageren var tidligere kommet til at love, at hvis det lykkedes hende at vinde titlen tre uger i træk, ville hun springe i søen udenfor bageteltet, og det kom hun til at fortryde.
– Det var lidt ulækkert. Det var lidt ligesom at hoppe ned i en gryde med havregrød. Altså, fødderne forsvinder ned, og det er bare sådan, ”Wadr”. Jeg kom også ret hurtigt op af det igen, vil jeg sige. Det var ikke koldt, heldigvis. Til gengæld var det sådan helt grumset og grønt, fortæller Louise.  
Den 39-årige folkeskolelærer var inden svømmetuen lidt bekymret for, hvor dyb søen egentlig var, og om hun ville være nødt til at svømme tilbage i land. I sidste ende tog Louise springet, og på bredden ventede hele holdet bag ‘Den store bagedyst’, der glade tog imod den våde mesterbager.
Efter sin dukkert fik Louise noget tørt tøj på, hvorefter turen gik hjem til Herlev, hvor der ventede bagedyst-deltageren et tiltrængt bad. Selvom turen i vandet var ulækker, så syntes Louise også, at det var lidt sjovt, at de andre deltagere tog hende på ordet.
LÆS OGSÅ: ‘Den store bagedyst’-Gunnar: Dommerne er snæversynede
En blandet oplevelse at blive mesterbager
Og netop de andre deltagere fyldte meget i Louises bevidsthed, da hun med sit mesterbager-hattrick satte bagedyst-rekord.
– Det var en lidt blandet oplevelse. På den ene side var det bare super fedt, og jeg var sindssygt glad og overrasket over, at det kunne ske, fordi jeg synes, at det er nogle super gode og dygtige meddeltagere, jeg har. På den anden side blev jeg også en lille smule ydmyg omkring, at jeg faktisk synes, at nogle af de andre havde fortjent det lige så meget, siger Louise og fortsætter:
– Jeg tror slet ikke, jeg opfatter det så vildt, som det egentlig er, på det tidspunkt, før mine børn ligesom har den der fuldstændig umiddelbare reaktion på, at det er en rekord. Der tænker jeg også, ”Nå jamen, det er sgu da meget sejt!”
LÆS OGSÅ: Jette vil gøre en karriere ud af ‘Bagedysten’
Det var lidt pres
Til trods for den flotte præstation, så afslører Louise, at hun ikke hvilede på laurbladene i de efterfølgende udsendelser.
– Der er ligesom prestige i det, og det skal man ligesom leve op til, uden at man bliver snobbet og høj i hatten. Jeg synes, at der var lidt pres, og jeg tænkte, ”jeg bliver nødt til at vise, at jeg har fortjent det her”, siger Louise, der samtidig glæder sig over den selvtillid, oplevelsen har givet hende.  
– Nu er jeg jo ret perfektionistisk, og det er jo også det, de viser i programmet, og jeg vil gerne gøre det rigtig, rigtig godt. Men lige her, der begynder der at komme en lille snert af, at ”Nå, men måske kan jeg godt finde ud af det her”, slutter hun.
Se Louises chokoladekage og mesterværk i galleriet øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Seerne raser over snyd i ‘Den store bagedyst’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.