Louise Brylle: Sådan går graviditeten

‘De unge mødre’-deltageren og kæresten har nu fortalt børnene, at de snart får en lille ny i hjemmet.

Af Jonas Sand - 8. februar 2017 kl. 18:55

Starten af 2017 har indtil videre været spændende for Louise Brylle, der den 1. januar afslørede, at hun venter sit tredje barn – det første med kæresten Jesper. ‘De unge mødre’-deltageren er 14 uger henne, og det har indtil videre ikke været helt nemt for hende.
– Graviditeten har været hård i starten. Jeg har døjet rigtig meget med kvalme og træthed, siger Louise Brylle til Realityportalen.dk og fortæller, at hun efter en periode med bedring igen er begyndt at få det skidt.
– Jeg har ikke haft kvalme i tre uger, men det er desværre så småt ved at komme lidt igen – specielt om morgenen. Trætheden er den samme. Jeg kunne sove 19 timer i døgnet, hvis jeg kunne tillade mig det, siger hun med et grin.
LÆS OGSÅ: Gravid ung mor efter indlæggelse: Nu kan jeg nyde min graviditet

Louise Brylle og Jesper havde forberedt, hvordan de ville fortælle nyheden til Louises børn. (Foto: Privat)


Børnene glæder sig
Louise har børnene Julie og Mads på henholdsvis 5 og 7 fra et tidligere forhold. De to havde endnu ikke fået den glædelige nyhed, da den unge mor i starten af januar først afslørede sin graviditet. Men det har siden ændret sig.
– Vi afslørede det først for børnene, da vi havde været til nakkefoldsscanning for omkring 14 dage siden. Det valgte vi af den grund, at vi ville sikre os, at babyen var okay inden, fortæller Louise, der sammen med Jesper havde planlagt, hvordan børnene skulle have nyheden.
TAG TESTEN: Hvilken deltager fra ‘De unge mødre’ er du?
– Vi valgte at købe en boks, hvor vi havde puttet nogle babyting i – sådan noget som en sutteflaske, sutter og lidt legetøj til den lille. Efter scanningen havde vi så klippet billedet ud og sat det i låget, så når de åbnede den, så så de babytingene og scanningsbilledet, siger hun og slår fast, at de glæder sig rigtig meget til at få en lillebror eller -søster.
Allerede tilbage i januar var graviditeten begyndt at vise sig på Louises mave. Dengang lød forklaringen over børnene dog, at hun vist bare havde spist lidt for meget fredagsslik, og Louise er glad for, at de nu kan tale åbent om det.
– Det er en lettelse, at de nu ved det. Nu kan vi gå og snakke om babyen i maven, om hvor stor den er, og hvad den nu kan og sådan videre. Så det har været en kæmpe lettelse at kunne sige det til dem og snakke med dem om det hele, så de også er en del af det, siger hun.
I videoen herunder kan du høre Louise fortælle om sin hårde tid i skolen, hvor hun måtte kæmpe med mobning:

LÆS OGSÅ: Lykkelig ung mor: Det er så fantastisk!
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.