Louise Brylle: Jeg føler mig som en dårlig mor - Her & Nu

Louise Brylle: Jeg føler mig som en dårlig mor

Den højgravide ‘De unge mødre’-deltager mangler i den grad overskud i disse dage, og hun føler, at det går ud over hendes andre børn.

Af Jonas Sand - 18. juli 2017 kl. 13:14

Det begynder at nærme sig dagen, hvor Louise Brylle og kæresten Jesper for første gang bliver forældre sammen. ‘De unge mødre’-deltageren er sat til den 8. august, og det er en dato, hun ser frem til med længsel.
Se de smukke billeder: Louise Brylle viser maven frem
Louise Brylle har tidligere fortalte Realityportalen.dk, at det er en hård graviditet, hun i øjeblikket gennemgår, og at hun har været nødt til at sygemelde sig. Og på sin blog fortæller den unge mor ærligt om de tanker, der går gennem hendes hoved, efter hun i går for alvor blev ramt af en dårlig dag.
– Jeg måtte krybe til korset og indrømme, at jeg ikke kunne overskue tingene i går, så børnene tog en overnatning hos svigerforældrene, mens Jesper var på arbejde. Øv, hvor jeg bare føler mig som en dårlig mor i p.t! Jeg ville ønske, at jeg kunne være supermor, men jeg må blankt erkende, at det bliver svære og svære, jo tættere på terminen jeg kommer, skriver Louise på bloggen.
– Nåh, men det er jo så sådan, tingene står til lige p.t. Jeg er højgravid, føler mig som en dårlig mor, kan intet overskue og ville ønske, at de næste tre uger går stærkt – det er vel okay at føle sådan engang i mellem – man for fanden, det er svært at indrømme, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Louise Brylle frygter kejsersnit: Jeg ville blive så ked af det
Sidste graviditet
‘De unge mødre’-deltageren sidder tilbage med blandede følelser. For selv om hun bare gerne vil have graviditeten overstået på grund af smerterne og af hensyn til de to ældste børn, Mads og Julie, som hun har fra et tidligere forhold, så holder hun alligevel lidt igen med det ønske.
– På den anden side prøver jeg virkelig ihærdigt at nyde graviditeten, fordi det netop er sidste gang, jeg kommer til at opleve det – så jeg sidder med fuldstændig blandede følelser, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Gravide Louise Brylle: Vi var så tæt på at give op
Her kan du læse hele Louise Brylles blogindlæg om hendes tanker omkring graviditeten og hendes evner som mor.
I videoen herunder kan du se, hvordan Louise og Jesper afslørede graviditeten over for børnene:

LÆS OGSÅ: Nadia Shila afslører kønnet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.