Louise Brylle: Jeg er gået fra Jesper

Det var fryd og glade dage, da Louise og børnene flyttede i hus med kæresten Jesper. Men idyllen er imidlertid brudt mellem parret.

Af Maiken Støvring - 6. maj 2014 kl. 22:00

Den unge mor Louise havde længe drømt om kernefamilien da hun mødte Jesper. De to startede med at flytte sammen i Jespers lejlighed og senere i hus. Men nu bor Louise i huset alene.
– Alt gik rigtig godt, og jeg nød det jeg havde – jeg havde det bare lidt svært med, at jeg har så meget livserfaring, hvor han intet havde. Jeg bebrejder ham ikke, for han havde jo aldrig boet ude, før vi flyttede sammen, og det vidste jeg også godt, fortæller hun til Realityportalen.dk og uddyber:
– Jeg havde håbet på, at jeg kunne se igennem fingre med det, men det gik desværre ikke. Pludselig begyndte vi at skændes og måtte stoppe forholdet. Men jeg elsker stadig Jesper, og jeg håber, vi en dag finder sammen igen.
LÆS OGSÅ: Louise bor ikke længere i lejlighed med kæresten
Fokus på børn og uddannelse
Førhen var Jesper en stor hjælp for Louise da hun er igang med uddannelse, og har to små børn også. Men nu må den unge mor stå med arbejdet alene.
– Jeg bor stadig i huset. Det er billigere end min gamle lejlighed, så børnene og jeg nyder de ekstra penge på kontoen.
Og selvom de to børn nød at have Jesper i deres liv, har de ikke haft videre reaktioner på bruddet.
– Børnene har intet sagt til det. Fra at Jesper var der hele tiden til ikke at være der så tit, har overhovedet ikke påvirket dem. De tror stadig, at Jesper bor i lejligheden og vi bor i huset, slutter hun af.
LÆS OGSÅ: Ny ung mor: Min baby trives fint med øreringe
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.