Louise Brylle afslører: Jeg er stadig meget ked af min krop

Den unge mor er ikke helt begejstret for sin krop, men det er kæresten Jesper til gengæld.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 10. november 2015 kl. 11:15

Efter to graviditeter valgte Louise Brylle at gå benhårdt til værks for at tabe de kilo, der havde sneget sig på i den forbindelse. Louise tabte sig meget hurtigt, hvilket resulterede i, at huden omkring maven ikke kunne følge med.

Den unge mor forsøgte via sin læge at blive henvist til sygehuset i håb at om at kunne få en operation, så hun kunne få fjernet det overskydende hud. Desværre var lægen ikke enig i, at det var et problem.

Det overskydende hud på maven generer stadig Louise, men heldigvis har hun en kæreste, der elsker Louises krop, som den er.

LÆS OGSÅ: Knaldperlen om vægttab: Jeg var ved at eksplodere

Flot vægttab

For 19 måneder siden var der langt mere af Louise

Sådan så Louise ud, inden hun besluttede sig for, at der skulle ske noget med vægten. (Foto: Privat)


Louise Brylle besluttede som bekendt at gøre noget ved sin vægt tilbage i 2011. Men det foregik ikke helt efter bogen, som hun også selv forklarer.
– Jeg kunne ikke holde ud at se mig selv sådan mere, så jeg valgte at være knap så god ved mig selv. Det eneste jeg spiste var nuddelsuppe og vand. Det resulterede i et kæmpe vægttab på meget kort tid. Jeg var træt, og havde ingen energi da jeg gjorde det, har hun tidligere udtalt til Realityportalen.dk.
Læs mere om vægttabet HER.
SMUGKIG aftenens afsnit herunder:

 
Husk at se med på Kanal 4 i aften kl. 20:00.
Louise Brylle har tabt 38 kilo
Louise Brylle: Jeg er gået fra Jesper
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.