Lotte om 'Hvad har jeg i munden, mor?': Jeg er ikke vild med navnet

Stod det til Lotte, havde Viafree-programmet fået et andet navn.

Af Emilie Holm Egebro - 3. august 2019 kl. 14:55

For et par uger siden havde det spritnye Viafree-program ‘Hvad har jeg i munden, mor?’ premiere. Her tager Amalie Szigethy sammen med sin mor, Lotte, ud på et udfordrende mad-eventyr. De er begge kræsne og har deres faste madrutiner, men nu skal de i arbejdstøjet og hjælpe med at producere den mad, vi alle sammen putter i munden, og deres smagsløg bliver bestemt udfordret.
LÆS OGSÅ: Gunnvør efter Olivers udtalelser om børnene: Jeg blev rigtig ked af det

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Amalie Szigethy indrette børneværelse.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter skrækkelig uge: Nu er der kommet en ende på uheldet
Lotte er dog ikke helt tilfreds med det navn, som TV3 har givet programmet:
– Jeg brød mig faktisk ikke om titlen, for selvom jeg jo stadigvæk er Amalies mor, så er hun en voksen kvinde nu, og at hun så skal spørge: “Hvad har jeg i munden, mor?”, det lyder lidt som et lille barn. Den var jeg ikke vild med, men nu er den der, og det skal sikkert nok blive godt.
– Jeg var dog ikke helt oppe at ringe. Amalie og jeg prøver jo at være ligestillede voksne kvinder, og sådan lyder det ikke helt, men sådan er det, nu er den i hvert fald sådan, forklarer Lotte til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Amalie jubler over babylykke
Amalie har det dog anderledes:
– Det er TV3 selv, der har besluttet titlen, men det er jo klart, at det skal være noget, der fanger seerne. Og det synes jeg, at det gør. Så for min skyld ingen alarm, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: Amalies mor afslører: Sådan tjener jeg mine penge
LÆS OGSÅ: Gunnvør: Slut med at udstille børnene

Har selv pitchet ideen

Mens Lotte ikke er helt tilfreds med programmets navn, er hun derimod godt tilfreds med selve programmets koncept. Det var nemlig hende selv, der kom op med ideen:
– Jeg fik en ide om, at vi skulle lave et køkkenstudie, hvor vi skulle interviewe gæster, der kom ind og lavede mad med os. Og det var produktionsselskabet meget begejstrede for, men på grund af omkostningerne i forhold til at leje og have studiet, så valgte man at gå en anden vej, så vi kom ud i miljøerne i stedet for. Så vi tog ud til folkene fremfor at de kom til os, forklarer Lotte til Realityportalen.dk.
– Så i bund og grund er det jo min ide, men da jeg jo ikke kan være redaktionsleder, så jeg har ligesom fodret produktionen med ideer, og nogle af dem er blevet grebet, og nogle er blevet nedlagt. Så det har været et super godt samarbejde hele vejen igennem, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Ordblind ung mor afslører: Min datters navn er en stavefejl
LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten
Se et klip fra Amalie og Lottes program herunder:

LÆS OGSÅ: Gunnvør løfter sløret for nye projekter