Lopez: Det er slut med dårlige forhold

Jennifer Lopez har haft for vane at ende op sammen med tvivlsomme mænd.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 13. juli 2016 kl. 16:55

Efter en grundig selvransagelse fastslår den 46-årige sangerinde nu, at det handlingsmønster er fuldstændig slut.
– Jeg plejede at ignorere advarselssignalerne, og selv om jeg så dem lige foran mig, kiggede jeg den anden vej.
– Når jeg så senere hen kom i en ubehagelig situation, undrede jeg mig over, hvorfor jeg ikke så det komme – i dag handler jeg på faresignalerne med det samme, lyder det fra Lopez i interviewet med Daily Mail Weekend Magazine ifølge Yahoo!
LÆS OGSÅ: Derfor bruger Jennifer Lopez selvhjælpsbøger
Man skal passe på sig selv

(Foto: ALL OVER)

Jennifer og Casper lader til at have det godt sammen. (Foto: ALL OVER)


Sangerinden adresserer ikke, hvilke mænd der konkret har tændt advarselslamperne, men tidligere har Lopez været gift med tjeneren Ojani Noa, danseren Cris Judd og sangeren Marc Anthony, været forlovet med skuespilleren Ben Affleck og dannet par med rapperen P. Diddy.
– Jeg vil gerne træffe gode valg, når det kommer til kærester og karriere, men når man ikke passer på sig selv og ikke er fokuseret, ender man med dårlige beslutninger – det har jeg lært på den hårde måde, fortæller hun videre.
I starten af januar bekræftede Lopez over for talkshowværten Ellen DeGeneres, at hun danner par med den 18 år yngre danser Casper Smart, og de tidligere erfaringer har lært hende, om et parforhold er holdbart eller ej.
– Jeg bryder mig ikke om at putte et mærkat på min status. Jeg har det godt i øjeblikket, og når jeg også har det godt med en partner, er det fantastisk. Hvis jeg ikke havde det, ville jeg ende det. Det er meget simpelt, fastslår hun.
Jennifer Lopez kan i øjeblikket ses på TV 3 i serien ‘Shades of Blue’.
LÆS OGSÅ: Jennifer Lopez afslører: Sådan håndterer jeg dårlig selvtillid
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.