Løverne kigger forbi: Når krisen kradser

Jacob Riisgaard og Jesper Buch besøger deres virksomheder og sikrer sig, at iværksætterne kommer gennem coronakrisen.

Af Kenth G. Madsen - 23. august 2020 kl. 13:55

Det populære DR-program ‘Løvens Hule’ vender i aften tilbage med en særudgave ‘Løvens Hule – velkommen til virkeligheden’ i fire afsnit, hvor de to løver, Jacob Riisgaard og Jesper Buch, besøger nogle af deres virksomheder, og ser hvordan coronapandemien påvirker dem.

LÆS OGSÅ: Søren Ryges familietragedie: Mit livs sorg

– Det har aldrig været vigtigere for os at vise, hvor meget virksomhederne kæmper i den her tid, og hvor hårdt vi selv arbejder for vores investeringer. Coronakrisen begyndte kort efter at flere af virksomhederne havde hentet en investering hjem i sidste sæson af ‘Løvens Hule’, og derfor ramte den også virksomhederne i deres første og meget vanskelige år, siger Jacob Riisgaard til DR.

LÆS OGSÅ: I hænderne hos Dennis Knudsen: Se Tina Lunds nye look

– Vores fornemste opgave som investorer har været at sikre, at iværksætterne kommer gennem krisen som hele mennesker. Virksomhederne må dag for dag lægge nye planer. Den ene dag er de helt knust og deres livsværk og drøm er i grøften, og den næste dag er der håb igen, når der er udsigt til, at verden åbner igen. Jeg har stor respekt for, at de deler den proces og sårbarhed med hele Danmark, siger den 43-årige iværksætter om programmet, hvor første afsnit sendes i aften kl. 20 på DR1 og DRTV.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonass har scoret ‘Vild med dans’-babe

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen jubler: Lucas skal være storebror

Læs mere om