'Løvens Hule'-stjerne helt privat: Familiemenneske - Her & Nu

'Løvens Hule'-stjerne helt privat: Familiemenneske

Investoren er klar til at drosle ned for arbejdet.

Af Kenth G. Madsen - 1. februar 2020 kl. 13:55

Den nye mand i ‘Løvens Hule’, 31-årige Christian Arnstedt, er ikke kun en arbejdshest, der forsøger at skabe overskud i nystartede virksomheder. Sidste sommer blev den velhavende erhvervsmand gift med konsulent Charlotte Reventlow ved et romantisk bryllup i Kerteminde. Og efterkommeren til en af de tre stifterfamilier bag milliardkoncernen FLSmidth, lægger ikke skjul på, at han vægter familielivet højt.
LÆS OGSÅ: Ung mor indrømmer: Jeg skulle aldrig nogensinde have børn
– Det vigtigste over tid er at have en lykkelig familie. Og så kommer arbejdet derefter. Men jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, at arbejdet fylder rigtig meget for mig lige nu, erkendte han overfor dr.dk i en optaktsartikel til ‘Løvens Hule’ kort før nytår, hvor han blev præsenteret som en af de to nye i investorpanelet.
LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai: Kærligheden startede for ti år siden
Sammen med sin hustru bor han i en luksusejendom til 16 millioner kroner på Baunegårdsvej i Hellerup. Parret har ikke fået børn endnu, men når den tid kommer, har han tænkt sig at drosle ned i arbejdslivet.
– En typisk arbejdsuge er 70-80 timer for mig. Jeg har dog altid arbejdet meget, så det er ikke noget, der generer mig. Den dag, jeg får børn, skal jeg nok finde en model med færre timers arbejde, fortalte han i et nyligt interview til Jyllands Posten Finans.
LÆS OGSÅ: Simone forklarer: Derfor smed jeg p-pillerne og gik fra kæresten