Løb med sejren i ‘Paradise’: Følte mig selvsikker

Nu er det af afgjort. Årets ‘Paradise’-personlighed 2022 er fundet. 

Af Cecilie Løwert - 5. juli 2022 kl. 20:55

I den første sæson af det nye ‘Paradise’-format har det ikke blot handlet om at løfte sig selv, men også om at være en god kammerat, en holdspiller og være god til at hjælpe hinanden. Og det skulle naturligvis hyldes.

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-lykke: Se den skønne baby

Den heldige vinder af den prestigefulde titel blev Sidsel Juel, som er meget stolt af kåringen. Det fortæller hun til Realityportalen.

– Det var så nice at vinde ‘Årets Paradise-personlighed’. Det betød meget for mig, da der var fokus på indre værdier og at være en god ven og et godt menneske – noget jeg bestræber mig på hver dag.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-vinder taler ud om stofmisbrug

Og Sidsel er ikke i tvivl om, hvor hun løb med sejren af det eftertragtede trofæ.

– Jeg viste en anden side af mig selv i gennem mit photoshoot og har været der, lyttet og støttet flere af mine medparadisoer i gennem programserien, forklarer hun.

Men selvom hun havde en god mavefornemmelse og følte sig selvsikker, så mærkede den 26-årige ‘Paradise-personlighed’ skarp konkurrence.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så meget ligner de hinanden

– Louise som min største konkurrent, da hun selv kom med en historie og overvandt noget i sig selv i løbet af ugen, siger hun og fortsætter:

– Mathias klarede det så godt i konkurrencen, og vi havde et rigtig godt samarbejde, så det var fedt at stå overfor ham. Men det var jo en konkurrence, og jeg havde en god følelse i maven og følte mig ret selvsikker.

LÆS OGSÅ: CHOK! Stor ændring i ‘Bachelor’

Læs mere om