Livet efter 'Big Brother': Sådan går det Nicki og Mark

Kærligheden blomstrede mellem Nicki og Mark, der begge var med i dette års ‘Big Brother’. Læs her, om der stadig er kærlighed mellem de to.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 14. juni 2014 kl. 11:50

Mark og Nicki faldt ret hurtigt for hinanden inde i ‘Big Brother’-huset, og det udviklede sig til en større romance, og de to blev også kærester inde i huset.
Realityportalen.dk har talt med både Nicki og Mark for at høre, hvordan det er gået efter ‘Big Brother’ sluttede, og om de stadig er kærester.
– Mark og jeg er stadig kærester, og vi har det rigtig godt sammen. Vi bor sammen hos mig på Nørrebro, og det er dejligt at være sammen uden kamera, siger Nicki til Realityportalen.dk.

(Foto: Krestine Havemann/SBS)

Mark (Foto: Krestine Havemann/SBS)


– Det er dejligt at være sammen med Nicki uden for huset, og det er dejligt at bo sammen, siger en glad Mark.
LÆS OGSÅ: EKSKLUSIVT: ‘Big Brother’-Mark: Jeg ville beholde barnet
Underligt at være uden for huset
Selv om de begge er glade for at være ude af huset og fri for at blive overvåget hele døgnet, så er det stadig også lidt underligt, indrømmer kæresteparret.
– Det går stille og roligt, men jeg savner lidt ‘Big Brother’-huset, når jeg tænker over oplevelsen. Det er satdig lidt underligt at være herre over eget liv, men det er også rart at have en normal hverdag, siger Nicki.
– Man skal lige vænne sig til, at man skal gøre alt ting selv. Inde i ‘Big Brother’-huset blev alt gjort for en, og der var hele tiden nogen, der bestemte, hvad man skulle og ikke skulle. Men det er også dejligt at være ude igen, siger Mark.
LÆS OGSÅ: CHOK i ‘Big Brother’-huset: Nicki gravid
Igang med uddannelse
Nicki er i øjeblikket i gang med at søge job, men vil gerne begynde på en uddannelse til næste sommer.
– Lige nu søger jeg bare job som enten bartender eller tjener. Og så skal jeg bruge tiden til at finde ud af, hvad jeg gerne vil uddanne mig som, så jeg kan begynde på en uddannelse til næste sommer, fortæller Nicki.
Og det er ikke kun Nicki, der går med drømmen om en uddannelse.
– Lige nu arbejder jeg som bellboy på Scandic, men jeg vil gerne uddanne mig som flymekaniker på længere sigt, siger Mark.
Parret fortæller også, at de til august skal på ferie til Tyrkiet sammen med Marks bror og kone og deres datter.
Bølgerne gik til tider højt i ‘Big Brother’-huset. Se klippet, hvor Nirvana og Nicki bliver uvenner.

LÆS OGSÅ: ‘Big Brother’-David: De andre ser mig ikke som en værdig vinder
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.