LISTE: Disse realitystjerner fandt sammen i 2019 - Her & Nu

LISTE: Disse realitystjerner fandt sammen i 2019

Realityportalen har samlet alle de realitypar, der blev dannet i årets løb – og som stadig er sammen.

Af Lykke Buhl - 31. december 2019 kl. 14:55

Realitystjerner har det med at mødes på kryds og tværs, og af og til opstår der sød musik. Nogle realitystjerner finder endda hinanden under optagelserne til et program.
Her på Realityportalen har vi samlet alle de vaskeægte realitypar, der opstod i 2019 og som holder ved ind i det nye år. Tjek listen ud herunder!
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Så seriøst er mit nye forhold

Sarah Tiedt fra ‘Paradise Hotel’ & Türker Alici fra ‘Robinson’

Det søde nye par Sarah og Türker kunne ikke holde læberne fra hinanden, da de første gang viste kærligheden offentligt frem til ‘Vi elsker 90’erne’ i sommers (Foto: Michael Stub).


Tilbage i maj sprang denne sæsons ‘Miss Paradise’, Sarah Tiedt, og den tidligere paradiso og ‘Robinson’-deltager Türker ud som kærester, og siden er det gået stærkt mellem de to. Men lige som parret skulle til at flytte sammen i Århus, så var forholdet slut. Årsagen var, at Türker var ved at åbne Bronuts-butikken i Århus, og derfor ikke havde økonomi til at flytte sammen med sin københavnske udkårne, og så blev distancen svær at overkomme. Bruddet holdt dog ikke engang to uger, før parret fandt ud af, at de ikke kunne undvære hinanden, og flytteplanerne blev genoptaget. Siden har parret fundet fælles tag over hovedet i Århus og kunne ikke have det bedre, hvilket bliver tydeligt dokumenteret på de sociale medier, såsom Türkers YouTube-kanal og Sarahs Instagram-profil.
LÆS OGSÅ: Lettet ung mor: Jeg tror, jeg har aborteret

Nadja fra ‘Paradise Hotel’ og Loco fra ‘Robinson Ekspeditionen’ fandt sammen til ‘Stjerne Boksning’ (Foto: Janus Nielsen).


Nadja fra ‘Paradise Hotel 2018’ fandt sammen med Loco fra ‘Robinson 2018’, da han var hendes boksetræner i ‘Stjerne Boksning’ tidligere på året. Det var dog først til efterfesten efter eventet, at parret fik øjnene op for hinanden, men siden har de i hvert fald ikke kigget væk. I november flyttede parret i lejlighed sammen på Amager, så alt går altså tilsyneladende strålende på trods af, at Loco med sine 34 år er hele 12 år ældre end Nadja
LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-babe fyret efter sygdom

Tessie fra ‘Ex on the Beach’ og Baris fra ‘Robinson’

Tessie og Baris dukkede op sammen til ‘Robinson’s finalefest. Her stod det klart, at parret altså IKKE var gået fra hinanden (Foto: Janus Nielsen)


Tessie fra ‘Ex on the Beach’ og Baris fra ‘Robinson’ blev kærester i oktober, men det har ikke kørt helt på skinner for det forelskede par. Blandt andet har det på sociale medier tydet på, at de var gået hver til sit. Det mente de dog ikke selv var tilfældet, selvom de indrømmede, at de måtte holde sig lidt fra sociale medier, fordi rygter om blandt andet utroskab påvirkede Tessie. Parret startede som en heftig flirt, der dog hurtigt blev slukket igen, men bedst som ingen troede på forholdet, så fandt parret sammen igen og blev officielt kærester og har det skønt sammen den dag i dag.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager: Jeg har lyst til at brække mig over ham

Mark og Sarah Amalie fra ‘Ex on the Beach’

Til ‘Ex on the Beach’-forpremieren kom Mark alvorligt op at toppes med Frederik Skovbjerg, og måtte holdes tilbage af en dørmand. Sarah Amalie prøvede at berolige sin flirt – selv om det var hende selv, Mark og Frederik var blevet uvenner over (Foto: Henrik R. Petersen).


Mark, som tidligere har deltaget i ‘Robinson’ og ‘Big Brother’, fandt kæresten Sarah Amalie, da de begge deltog i tredje sæson af ‘Ex on the Beach’. Efter hjemkomsten blomstrede forholdet op. Starten på forholdet blev dog dramafyldt, da Frederik Skovbjerg fra samme sæson blev rygende uvenner med Mark over, at han havde sovet med Sarah Amalie på et tidspunkt, hvor Frederik havde noget kørende med hende. Det hele løste sig heldigvis, og i dag er Mark og Sarah Amalie glade sammen, og Frederik har tilgivet dem og er igen en god ven af parret.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Her er mine vildeste fake-historier

Philip May og Simone Hvenegaard fra ‘Paradise Hotel’

Kærligheden døede aldrig ud mellem Philip og Simone, for nu er parret kærester igen (Foto: Janus Nielsen).


Simone og Philip fandt sammen, da de deltog i ‘Paradise Hotel’ 2017. Parret flyttede sammen i Slagelse og var netop begyndt at tale om børn, da forholdet brat stoppede. Rygterne om blandt andet utroskab har svirret, men offentligheden har aldrig fået lov at få indsigt i, hvad der gik galt mellem det ellers så ukuelige par. Efterfølgende vedholdt parret at være gode venner og at holde tæt om bruddet, men til ‘Paradise 2020’-forpremieren i midt december stod parret så frem og fortalte, at kærligheden aldrig var døet ud, for nu var de sammen som kærester igen.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne rystet efter voldsom oplevelse

Oliver Erngart og Anna fra ‘Paradise Hotel 2020’

Anna og Oliver til forpremiere på ‘Paradise Hotel 2020’, hvor de afslørede, at det var i programmet, de lærte hinanden at kende (Foto: Anthon Unger)


I juni måned kunne en stolt Oliver, som vi lærte at kende i ‘Love Island’, fortælle, at han havde fundet kærligheden på ny, efter han gik fra sin ‘Love Island’-kæreste Julie. Det var nemlig den smukke Anna, som han i dag driver et online fitness-selskab med og bor sammen med. Først flyttede de sammen i Annas studiebolig, nu bor de hos Olivers far og i det nye år venter en fælles lejlighed på parret. Siden har det vist sig, at parret lærte hinanden at kende i den kommende sæson af ‘Paradise Hotel’, så mon ikke vi ser kærligheden blomstre mellem de to på tv i det nye år.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så vild var ‘Paradise’-festen
Kærlighed er en herlig og besværlig størrelse, og det gør det bestemt ikke nemmere at navigere rundt i, når man samtidig er et kendt ansigt. Hvem af årets søde par tror du på holder i det nye år? Stem på alle dem, du vil!

Afgiv din stemme her

Hvilke af parrene tror du holder i år 2020?

  • Simone og Philip fra 'Paradise Hotel' (26%, 565 Votes)
  • Oliver og Anna fra 'Paradise Hotel' (26%, 551 Votes)
  • Sarah Tiedt fra 'Paradise Hotel' & Türker Alici fra 'Robinson' (24%, 518 Votes)
  • Nadja fra 'Paradise' og Loco fra 'Robinson' (19%, 404 Votes)
  • Mark og Sarah Amalie fra ‘Ex on the Beach’ (4%, 88 Votes)
  • Tessie fra 'Ex on the Beach' og Baris fra 'Robinson' (1%, 19 Votes)
  • Nynne fra 'Divaer i junglen' og Rasmus fra 'For lækker til love' (1%, 12 Votes)

Total Voters: 1.769

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig
LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjente kassen på ‘Vild med dans’

Læs mere om