LISTE: Disse realitypar gik fra hinanden i 2019

Her finder du alle de vaskeægte realitypar, hvis kærlighed desværre ikke klarede sig igennem år 2019.

Af Lykke Buhl - 31. december 2019 kl. 10:55

Kærligheden er desværre ikke altid nem. Særligt ikke, når den er mellem to kendte mennesker. Jalousien kan nemt stikke sit grimme ansigt frem, når det vrimler med fester og frække tilbud. Og når det så er gået galt, så er alle er meget interesserede i bruddets detaljer.
Det er vi selvfølgelig også her på Realityportalen, og igennem år 2019 har der virkelig været noget spektakulære break ups i realityland, der fik os alle til at sladre løs. Så herunder har vi samlet dem alle!


LÆS OGSÅ: ‘Besat af Bad Boys’-babe fyret efter sygdom
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Så seriøst er mit nye forhold

Claes & Cecilie fra ‘Ex on the Beach’

(Foto: Janus Nielsen).


Cecilie og Claes fandt sammen i anden sæson af ‘Ex on the Beach’. Forholdet gik op og ned, men parret nåede at blive gift i Sunny Beach, at flytte sammen i Randers, og så fik Cecilie fik en kærlighedstatovering til Claes, der fyldte hele læggen. Da Claes turnerede som dj i oktober, fik han dog en besked fra Cecilie, der afsluttede forholdet på grund af tillidsproblemer. Alt virkede til at være venskabeligt mellem de to ekskærester, men så kom der virkelig drama i december, hvor de begge beskyldte hinanden for alverdens frygtelige ting som stalking og utroskab.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe trækker stikket: Jeg er deprimeret og stresset

Jack & Bente fra ‘Landmand søger kærlighed’

(Foto: TV 2).


Kærligheden blomstrede mellem Bente og Jack, da de fandt hinanden i ‘Landmand søger kærlighed’. Programmet endte med, at parret valgte hinanden, men efter kameraerne var væk, falmede kærligheden desværre, da hverdagen trængte sig på.
LÆS OGSÅ: Nu er beslutningen taget: Dropper Janni ‘Forsidefruer’?

Amalie Christiansen fra ‘Besat af Bad Boys’ & Tobias Friberg fra ‘Robinson’

(Foto: Privat).


Sommeren stod i kærlighedens tegn for ‘Robinson Ekspeditionen’-deltageren Tobias Friberg og ‘Besat af Bad Boys’-baben Amalie Christiansen. Her mødte parret hinanden på Tinder og kaldte sig hurtigt for kærester. Forholdet varede dog kun tre måneder – og på den tid nåede Tobias altså at få tatoveret Amalies navn på siden af hovedet. Bruddet skyldtes ifølge parret, at der var gået for meget druk (og for lidt kærlighed) i forholdet.
LÆS OGSÅ: Efter stort realitybrud: ‘Paradise’-hunk har fundet kærligheden igen

Nanna-Johanne & Michael fra ‘De unge mødre’

(Foto: Niels Henrik Dam).


Nanna-Johanne og Michael med den unge mors sønner fra tidligere forhold, Miclas og Julius. Parret nåede at være gift i tre måneder, før Nanne-Johanne forlod en ulykkelig Michael, efter “de stod i en vanvittig situation”. Den unge mor har sagt, at hun vil fortælle alt om bruddet i en bog, hun er i gang med.
LÆS OGSÅ: Lettet ung mor: Jeg tror, jeg har aborteret

Julie fra ‘Love Island’ & Lenny fra ‘Paradise’

(Foto: Janus Nielsen).


Julie fra ‘Love Island’ og Lenny fra ‘Paradise Hotel’ nåede at date i cirka en måned. Inden for den første uge var de matchende tatoveringer med hinandens navne på plads, og Julie og Lenny var det helt hotte, nye par i realityland. Men på grund af adskillige bump i forholdet, særligt grundet tillidsproblemer (såsom da Lenny slettede alle spor af Julie på sin Instagram, fordi hun ikke tog telefonen under en bytur), så er parret nu kun venner, der dog begge har fået fjernet deres matchende kærestetatoveringer.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Bryllup kostede næsten en million

Michael & Christina fra ‘Gift ved første blik’

(Foto: Nicolas Cosedis)


Det var lidt af en rutschebanetur at følge Christina og Michael under ‘Gift ved første blik’. Parret var fra første øjekast meget tiltrukket af hinanden og var ikke lang tid om at sige “jeg elsker dig” til hinanden og kalde hinanden for “skat”. Desværre havde de også en hel del bump på vejen i løbet af de seks ugers eksperiment, og selvom parret valgte at blive sammen til slut i programmet, så gik de efterfølgende fra hinanden. Ved sæsonafslutningen kom det dog frem, at Christina var blevet gravid, og de to skulle være forældre. De understregede, at det var en meget skrøbelig situation på det tidspunkt, og efterfølgende valgte parret, at Christina skulle have foretaget en abort. Siden har de to ikke set meget til hinanden, og forholdet er altså endegyldigt ovre.
LÆS OGSÅ: Ung mor har født: Faren så fødslen på facetime

Simone & Jonas fra ‘Ex on the Beach’

(Foto: Janus Nielsen)


I ‘Ex on the Beach’-villaen i Mauritius i anden sæson begyndte kærligheden at blomstre mellem deltagerne Jonas og Simone. De to fortsatte flirten efter hjemkomsten, og i april i år blev kærestetitlen officielt sat på. Men allerede i juli bristede kærligheden, og der var så dårlig stemning mellem Jonas og Simone, at de slet ikke snakkede sammen. Jonas afsluttede forholdet, fordi han ikke mente, Simone gav sig fuldt ud til det, og Simone mente, det var godt, de havde slået op, fordi Jonas havde et stort hashmisbrug (hvilket han dog selv afviste), og så var interessen fra hendes side bare forsvundet. Det endte om ikke andet i et frygteligt drama, der heldigvis er overstået nu.
LÆS OGSÅ: Nanna-Johanne om skilsmissen: Vi stod i en vanvittig situation

Olivia & Joakim fra ‘Love Island’

(Foto: TV3).


Joakim og Olivia fandt sammen i ‘Love Island’ og nåede at blive det par, der holdt længst – hvilket var knap et halvt år. Parret flyttede sammen i København, men på grund af tillidproblemer gik det ellers så solide par med fælles YouTube-kanal fra hinanden tilbage i maj måned. Parret blev endda kåret til Realityportalens “Årets par 2018”, men det viste sig ikke at være nogen succesgaranti.
LÆS OGSÅ: Ung mor svarer på rygter om utroskab: Livet kører ikke på skinner

Hannah Melissa & René Bæk fra ‘De unge mødre’

(Foto: Krestine Havemann).


Tilbage i april i år ringede kirkeklokkerne, og Hannah Melissa og René Bæk sagde ja til hinanden efter fem års forlovelse. Det er næsten lige så lang tid, som de to har dannet par, for Hannah Melissa vidste allerede efter få måneders forhold, at René var den mand, hun ville tilbringe resten af livet med, og efter kort tid faldt hun derfor på knæ. Året efter valgte René dog at overraske Hanna Melissa i store ‘De unge mødre’-talkshow for at fejre programmets ti år på skærmen, hvor det var ham, der faldt på knæ og stillede det store spørgsmål for rullende kameraer. Kærligheden blev så forseglet tidligere i år, hvor Hannah Melissas far rejste fra Serbien til Danmark for at følge hende op ad kirkegulvet på den store dag. Efter et halvt års ægteskab blev parret dog skilt i sidste måned. Den unge mor var ikke meget for at fortælle om bruddet, men afslørede til sidst, at det skyldtes, at ægteparret med ægtepagten blev ramt af den gensidige forsørgerpligt, hvilket betød, at Hannah Melissa ville få 8.000 kroner mindre udbetalt af kommunen om måneden. Derfor svarede parret heller aldrig klart på, om de stadig var sammen trods den økonomiske skilsmisse.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne scorede ekskærestens kammerat

Christiane Schaumburg-Müller fra ‘Vild med dans’ & L.O.C.

(Foto: Michael Stub).


Christiane Schaumburg-Müller og L.O.C. (Liam O’Connor) blev kærester tilbage i 2008, efter at have kendt hinanden i ti år. Undervejs i det første år sammen, nåede parret både at blive forlovet og gå fra hinanden. I november 2010 var forlovelsesringen dog tilbage på fingeren, og Christiane og Liam blev gift i 2012. I 2015 blev parret dog skilt, men pludselig året efter kom nyheden om, at parret ventede en søn og var tilbage sammen igen. I oktober måned i år bekræftede parret dog overfor HER&NU, at de var gået fra hinanden for alvor, og at det var et godt stykke tid siden, de havde været et par.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig

Kristian & Elisabeth fra ‘Ex on the beach’

(Foto: Privat).


Alt virkede rosenrødt mellem Kristian og Elisabeth under ‘Ex on the Beach’ sæson tre, hvor de to mødte hinanden. Det søde (og ikke mindst anstændige par) så hinanden igen efter programmet, da Kristian som en overraskelse tog hele vejen til Caribien for at overraske Elisabeth. Det viste sig nemlig, at Elisabeth ikke følte, at kærligheden blomstrede mellem dem på samme måde som inde i villaen, så en slukøret Kristian måtte vende tilbage til Chicago med beskeden om, at Elisabeth ikke længere kunne gengælde hans følelser for hende. I dag er parret fortsat venner, selv om vi var mange, der fællede en lille tåre over, det ikke blev til mere end det.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-vært droppet: Jeg er rigtig ked af det

Nynne fra ‘Divaer i junglen’ og Rasmus fra ‘For lækker til love’

(Foto: Janus Nielsen og TV3).


Nynne Larsen kender vi fra ‘Divaer i junglen’ og ‘Dagens mand’, mens vi første gang lærte Rasmus at kende, da han i 2011 stillede op i ‘X Factor’. I 2019 kunne man så se Rasmus i ‘For lækker til love’, og det gjorde Nynne. Hun skrev til Rasmus, som hun havde datet lidt tilbage i 2016, at han var et røvhul i programmet, og så opstod sød musik ligesom der fra, for i oktober stod parret officielt frem som kærester. Desværre var kærligheden kortvarig, for i november måned så skrev Rasmus en SMS til Nynne med beskeden om, at han droppede hende.
LÆS OGSÅ: Stort drama mellem ‘Besat af Bad Boys’-babes: Hun er et ulækkert menneske
LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-vinder åbner op: Jeg hadede min krop