LISTE: De gik fra hinanden i 2020

Kærligheden er desværre ikke altid lige let. Herunder kan du se alle de realitypar, der er gået fra hinanden igennem årets løb.

Af Lykke Buhl - 31. december 2020 kl. 12:59

Kærlighed er desværre nogle gange en flygtig størrelse, og det gælder også i realityland. I hvert fald har vi i årets løb været vidne til både spektakulære og hjerteknusende break ups.

Herunder har vi derfor samlet alle de realitypar, som kærligheden desværre braste mellem i år.

TAG QUIZZEN: Den store ‘Vild med dans’-quiz


Kia & Walid

Kongerne

Kia og Walid (Foto: Janus Nielsen)

De to tidligere ‘Kongerne’-deltagere, 30-årige Kia ‘Sugar’ Sødergreen og 39-årige Walid ‘Knaldperlen’ Bechara, havde klaret sig igennem mere end de fleste andre par. Derfor kom det også som et gevaldigt chok, da parret valgte at stoppe som kærester tilbage i september 2020.

Parret fandt sammen under optagelserne af ‘Kongerne’-programmerne tilbage i 2014. Sammen fik de i 2017 deres fælles søn Marcus. Desværre resulterede fødslen af sønnen i en fødselsdepression og fødselspsykose for Kia, der siden har været meget åben omkring, at hun ikke kan være sammen med sønnen ret længe af gangen. Kia bor i dag på bosted på Sjælland, mens Walid bor med sønnen i Nordjylland for at være tæt på sin egen familie, der giver en hjælpende hånd med.

Desværre sled omstændighederne til sidst for meget på forholdet gennem syv år, og særligt Kia har haft svært ved at vende sig til, at hende og Walid ikke længere er kærester. Heldigvis snakker eksparret stadig godt sammen og fortsætter den gode kommunikation omkring deres knap 4-årige søn, som Kia stadig ser på samme vis som før med jævne mellemrum. Eksparret har også netop holdt jul sammen, og Kia fortæller, at det har gavnet både hende og Walid at være fra hinanden, så Walid ikke er så bundet, mens Kia har ro til at komme i bedring.

LÆS OGSÅ: CHOK! Kia og Walid går hver til sit


Nicklaes & Amanda

Ex on the Beach

Nicklaes Olsen og Amanda Mogensen til forpremiere på ‘Ex on the Beach’ sæson 4 (Foto: Janus Nielsen

Alle ‘Ex on the Beach’-fans heppede på det ukuelige sæson fire-par Nicklaes Johannes Olsen og Amanda Mogensen. Vi så dem lige fra første møde til første kys til første date i Brasiliens smukke omgivelser og til sidst et bryllup på vaskeægte ‘Ex on the Beach’-manér.

Også hjemme i Danmark holdt kærligheden, hvor Amanda flyttede ind i Nicklaes lejlighed i Hedehusene, mens parret var på boligjagt. De store fremtidsplaner var lagt, men pludselig sluttede forholdet i maj måned i år. Nicklaes fortalte, at det var ham, der havde truffet beslutningen, fordi hverdagen var kommet over parret hjemme i Danmark, og ikke mindst var det svært med Amandas store jalousi over den enorme interesse for hendes kæreste.

Bruddet tog også særligt hårdt på Amanda, der i lang tid havde det svært med at have mistet sin store kærlighed. I dag er hun heldigvis videre, og det samme er Nicklaes, der har fået en ny ‘Ex on the Beach’-babe på krogen, nemlig hans med-All Star Line Maria.

LÆS OGSÅ: VILDT trekantsdrama! Var Line Maria Nicklaes utro med Marco?


Loco & Nadja

Robinson Ekspeditionen & Paradise Hotel

Nadja og Loco i januar 2020 (Foto: Janus Nielsen)

I september 2019 opstod et nyt realitypar: Den 23-årige ‘Paradise Hotel 2018’-babe Nadja Hansen og den 35-årige ‘Robinson Ekspeditionen 2019’-hunk Loco Puriya fandt sammen, efter han havde været hendes træner i ‘Stjerne Boksning’.

Efter to måneders forhold flyttede parret sammen i en fælles lejlighed på Amager i november, men i starten af marts 2020 gik den ikke længere for Nadja, der slog op med Loco, og parret endte desværre ikke på helt god fod med hinanden.

LÆS OGSÅ: Nadja afslører: Sådan scorede jeg ‘Robinson’-fyr


Melina Buur & Lenny Pihl

Singletown

Lenny og Melina (Foto: Rikke Lynge)

I sensommeren 2019 fandt 34-årige Lenny Pihl Christensen og 23-årige Melina Buur sammen. I januar i år gik Melina dog fra Lenny for første gang, da hun fandt ud af, han havde været hende utro med to jyske damer under et barjob i Hjørring.

Parret fandt dog sammen igen, da Lenny kom og støttede Melina i en svær tid. Siden meldte de sig til ‘Singletown’, hvor Lenny ønskede at bevise, at Melina kunne stole på ham. Parret klarede da også parforholdstesten, men efter hjemkomsten holdt kærligheden ikke. I oktober fortalte Lenny og Melina nemlig, at de endnu engang var gået fra hinanden.

Kort forinden bruddet afslørede parret, at de var flyttet fra hinanden, så Melina blev i parrets fælles lejlighed i Kalundborg, mens Lenny flyttede hjem til sine forældre. Fraflytningen forklarede Melina dog med, at hun var blevet ramt af angst og depression, som hun ikke ville hive Lenny med ned i.

Heldigvis er parret stadig gode venner  i dag – og hvem ved om det kunne udvikle sig igen!

LÆS OGSÅ: Efter trekant-stunt i Jylland: Sådan fandt Melina og Lenny sammen igen


Rikke Gøransson & Tommy Lee Winkworth

Paradise Hotel

Rikke Gøransson og ekskæresten Tommy Lee-Winkworth (Foto: Janus Nielsen)

De fleste vidste nok godt, at parret ikke var sammen længere allerede tilbage i sensommeren i år, hvor de stoppede deres ellers evindelige strøm af opslag med hinanden på. Men i december 2020 stod ‘Paradise Hotel’-værten Rikke Gøransson så endelig frem og bekræftede, at hende og modellen Tommy ikke længere var et par og ikke havde været det siden september.

Forinden havde Rikke og Tommy dannet par siden starten af 2019, efter de i januar 2019 mødtes til en fest hos designeren Søren Le Schmidt. I sommeren 2019 flyttede parret så sammen, men nu er de flyttet hver for sig, og heldigvis er de begge kommet ovenpå efter bruddet igen.

LÆS OGSÅ: Forholdet er slut


Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov

Forsidefruer

Amalie Szigethy og Mikkel Skelskov har datteren Josephine sammen (Foto: TV3)

Amalie Szigethy og den et år yngre Mikkel Skelskov fandt sammen i slutningen af 2014, og efter lidt over et år sammen annoncerede parret, at de skulle være forældre i en alder af 24 og 23 år. Dengang boede parret sammen i det nordsjællandske og købte siden hus i Rungsted sammen.

Men kort efter at Amalie og Mikkel var flyttet ind i deres fælles hus, så gik de i marts 2016 fra hinanden for første gang, mens Amalie ventede deres fælles datter Josefine, der i dag er 4 år. Stemningen var rigtig dårlig, og Mikkel beskyldte blandt andet Amalie for at have været ham utro med sin ekskæreste, ‘Ulven’ Peter Birch, hvilket Peter dog benægtede.

I den første tid af datteren Josefines liv, så Mikkel hende ikke, og ifølge Amalie var det fordi, han løj om sit liv og tog stoffer, men ifølge Mikkel skyldtes det, at Amalie ikke ville lade ham se datteren, og Amalie bekræftede da også, at hun havde modtaget bøder for ikke at udlevere Josefine til Mikkel. Samværet endte nemlig i noget af et juridisk slagsmål i Statsforvaltningen, men efterfølgende så det ud til, at der var lagt låg på uoverensstemmelserne mellem det tidligere par.

Men pludselig i januar 2020 begyndte Mikkel at dukke op på Amalies sociale medier, hvor man kunne se, at han var taget med Amalie og hendes familie på skiferie. Måneden efter kom der så endnu et billede på Amalies profil, og denne gang kyssede hun ligefrem på Mikkel og ledsagede billedet med hjerte-emojis.

I maj overraskede Amalie så alle og fortalte, at hun skulle være mor til endnu en lille pige. Hun ønskede at holde faren hemmelig, men mange regnede hurtigt ud, at det var Mikkel, hun ventede barn med. Mikkel og Amalie blev da også kærester i en overgang omkring graviditeten, men desværre ebbede forholdet ud igen. Dog er parret i dag gode venner, og Mikkel var denne gang tilmed med til fødslen i november af lille Hannah, som eksparrets anden datter kom til at hedde.

LÆS OGSÅ: Ærlige Amalie: Derfor valgte jeg at få endnu et barn med Mikkel


Camilla Thoby & ‘Lonewolf’-Daniel

Ex on the Beach & Paradise Hotel

Daniel og Camilla. (Foto: Janus Nielsen og Anthon Unger)

De færreste havde set den komme, da ‘Paradise Hotel’-skyggebokseren Daniel Rosendal og ‘Ex on the Beach’-baben Camilla Thoby i april måned fandt sammen som kærester.

Den lange distance mellem Daniel i Horsens og Camilla i Værløse satte dog sine skår. To måneder nåede parret at have sammen, før de i juni måned delte med offentligheden, at de havde slået op. Heldigvis foregik bruddet ganske ufredeligt, hvor hovedårsagen netop var den store distance mellem dem.

LÆS OGSÅ: UPS! Camilla afslører pinlig historie fra forholdet med Daniel


Camilla Thoby & Nichlas P

Ex on the Beach

Camilla & Nichlas (Foto: Privat)

I den aktuelle sæson af ‘Ex on the Beach’ kan man se, hvordan 25-årige Camilla Thoby og den 27-årige Nichlas Petersson flirter løs. Camilla er helt i spåner over villaens nye lækre fyr, og han har da bestemt også et godt øje tilbage til Camilla.

I november fortalte Camilla – inden Nichlas var kommet ind i ‘Ex’ – at hun var smaskforelsket i Nichlas, som hun dengang fortalte, at hun havde mødt gennem fælles venner. Men så kom han altså ind i ‘Ex on the Beach’-villaen, og man kan dermed regne ud, at parret fortsatte flirten efter optagelserne.

Dog gik den ikke længere end til december måned, før parret slettede alle spor af hinanden på deres sociale medier, og i dag er de ikke længere sammen.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Camilla Thoby scorer ny fyr


Landmand Mads & Anna

Landmand søger kærlighed

Anna og Mads fra ‘Landmand søger kærlighed’ (Foto: TV 2)

Det var overraskende både for seerne og værten Lene Beier, da forholdet ikke gik mellem det unge ‘Landmand søger kærlighed’-par Mads og Anna.

Den økologiske landmand og kokken flettede fingre og kyssede i den seneste sæson, men efter programmet var slut, blev det kun til en enkelt date, før parret sammen besluttede, at det ikke skulle være dem.

LÆS OGSÅ: Anna om landmand Mads: Vi passer ikke sammen


Landmand Claus & Nanett

Landmand søger kærlighed

Nanett & Claus i ‘Landmand søger kærlighed’ (Foto: TV2 / BLU)

Den humoristiske landmand Claus Drejer, 46, endte med at vælge den 44-årige Nanett i ‘Landmand søger kærlighed’. Tiden sammen efter programmet skulle lige planlægges, men desværre fik parret aldrig gjort meget ud af det.

For efter optagelserne i august, så gjorde grisefarmeren fra Løgstør det forbi, fordi parret var for forskellige, forklarede han. Sådan ville Nanett dog ikke have haft det, men også hun er kommet godt videre i sin jagt efter kærligheden.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Landmand Claus alene igen: Jeg gjorde det forbi


Trine Skjollander & Mathias Hjort

Paradise Hotel

Mathias & Trine fra ‘Paradise Hotel 2018’ (Foto: Janus Nielsen)

Tilbage i februar gik ‘Paradise 2018’-parret Mathias Hjort og Trine Skjollander fra hinanden. Det kom som et chok for mange, da parret havde holdt stærkt sammen siden ‘Paradise’, og op til bruddet boede de sammen i en lejlighed i Odense.

Senere afslørede parret, at bruddet skyldtes, at Trine havde fået mulighed for at opfylde sin drøm og åbne sin egen frisørsalon i hjembyen Aalborg. Da Mathias ikke ønskede at flytte fra Odense, så opgav parret på grund af den kommende distance mellem dem. Senere fortalte Trine, at det havde skuffet hende, at Mathias ikke ville flytte med, men eksparret snakkede efterfølgende fint sammen, indtil kontakten blev lidt mere harsk og til sidst gled ud i sandet.

Parret havde tatoveret hinandens navne, som de efterfølgende har fået fjernet.

LÆS OGSÅ: Trine åbner op om bruddet med Mathias


Gustav Salinas & Kenneth Damsgaard

For lækker til love

Gustav viste for første gang kæresten Kenneth frem på den røde løber, da de i august 2019 tog sammen til premiere på filmen ‘Once upon a time in Hollywood’ (Foto: Peter Hauerbach).

I slutningen af maj 2020 offentliggjorde realityfyr-turned-fitnessguru Gustav Salinas, at han ikke længere var kærester med Kenneth Damsgaard. Dengang lød forklaringen, at det var en fælles beslutning. Efterfølgende åbnede Gustav dog op og afslørede, at han gerne ville have fortsat forholdet, men at Kenneth desværre mente, at Gustav arbejdede for meget.

Parret blev kærester i de tidlige sommermåneder i 2019, og i december samme år flyttede de sammen i Gustavs lejlighed i den gamle frøsilo på Islands Brygge efter en stor renovation for at gøre hjemmet mere fælles.

I dag bor eksparret kun to gader væk fra hinanden i samme kvarter, og de snakker stadig sammen som venner.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver udsat for rygte om Gustav Salinas


Fie Laursen & Daniel Cristino

Ex on the Beach & 71 grader nord

Der er ingen tvivl om, at Fie Laursens ekskæreste Daniel forpligtede sig til forholdet. Under en måned efter, at parret mødte hinanden for første gang, fik Daniel lavet en stor tatovering med Fies navn (Foto: Janus Nielsen)

I starten af december 2019 dukkede den norske fotograf Daniel Cristino pludselig op på Fie Laursens sociale medier, og siden gik det hurtigt. Parret blev kærester juleaften, og i januar 2020 flyttede de sammen. Parret holdt sig ikke tilbage med at fortælle om de store fremtidsplaner sammen, og Daniel fik da også en tatovering med Fies navn under en måned efter, de havde mødt hinanden for første gang.

Men i starten af februar måned i år, afslørede Fie at parret var gået fra hinanden igen. Dengang virkede bruddet fredeligt, og grunden lød, at Daniel måtte flytte tilbage til Norge. Men helt fredeligt skal det jo aldrig være med Fie Laursen, så måneden efter begyndte eksparret at sende beskyldninger efter hinanden, og pludselig var forholdet ikke helt ægte alligevel, men mest for opmærksomhedens skyld, beskyldte de hinanden for.

I dag snakker eksparret ikke længere sammen, og Fie Laursen har fundet en ny kæreste, der hedder Gehad, som hun bor sammen med i Spanien. Daniel nyder livet som single, og for nylig sprang han ud som biseksuel.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens eks åbner op om seksualitet


Teitur & Christel

Paradise Hotel & Singletown

Christel og Teitur (Foto: Anthon Unger)

I januar 2020 offentliggjorde ‘Paradise Hotel’ sæson 15-vinderen Teitur Skoubo og ‘Paradise Hotel’ sæson 11-deltageren Christel Trubka, at de var blevet kærester. Siden var parret så godt som uadskillelige, og selvom de aldrig flyttede sammen, så brugte de stort set hver dag sammen. Der blev da også både drømt om at flytte sammen og at få børn sammen i fremtiden.

I sommers deltog parret i realityprogrammet ‘Singletown’, og her fik de i den grad testet parforholdet, som var programmets præmis. Mange rasede over den behandling, som Teitur gav Christel i programmet, hvor Christel blev mere og mere såret, mens Teitur blev mere og mere i tvivl om sine følelser for hende, mens hans kyssede løs på andre damer. Men Christel stod fast og tilgav ham, og de to forlod programmet som par.

Men da programmet begyndte at blive vist på skærmen, blev der lidt mere stille fra parret. I november offentliggjorde Teitur og Christel så, at de alligevel ikke var sluppet helskindet igennem realityporgrammet, og at de faktisk havde været fra hinanden i halvanden måned, men at de stadig ville være venner.

LÆS OGSÅ: Teitur åbner op: Sådan har jeg det med ‘Singletown’ i dag


Emma & Robin

Ex on the Beach

I fjerde sæson af ‘Ex on the Beach’ har man kunne følge Robin fra Amager og Emma fra Aalborg forelske sig i hinanden(Foto: Janus Nielsen)

Da 24-årige Emma Josefine Anesen deltog i fjerde sæson af ‘Ex on the Beach’, troede alle, at det skulle være hende og den 21-årige Robin Christensen. Parret var sønderknuste, da de skulle sige farvel til hinanden i villaen, og de genoptog da også romancen, da de kom hjem til Danmark.

Dog gik det ikke mellem de to, og i marts i år offentliggjorde de, at forholdet var fortid, efter Emma havde kysset med sin ekskæreste.

Men heldigvis for det, for Emma blev efterfølgende forlovet med sin tidligere kollega Oliver Vestergaard (hvilket desværre ikke gik), mens Robin er kærester med ‘Årgang 0’-baben Mathilde Mulvad Beuschau, som man også kan se sammen i den nye sæson af ‘Boss Ladies’.

LÆS OGSÅ: Kontant Robin: Mine følelser for Emma eksisterer ikke mere


Emma og Oliver

Ex on the Beach

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af E M M Λ Λ N E S E N (@emmajosefinedk)

Da 24-årige Emma Josefine Anesen deltog i fjerde sæson af ‘Ex on the Beach’, troede alle, at det skulle være hende og Robin. Men allerede inden, hun kom i ind i programmet, havde hun et godt øje til en fyr hjemme i Danmark.

Da forholdet mellem Emma og Robin så ikke gik efter optagelserne til ‘Ex’ var færdige, fik hun igen øjnene op for den søde fyr, hun var rejst fra: Nemlig den tidligere kollega Oliver Vestergaard, som Emma fandt sammen med i begyndelsen af coronanedlukningen.

Derefter gik det stærkt, og da Oliver friede i maj måned i år i Skagen ved havet, takkede realitybaben straks ja. Parret boede sammen i en lejlighed i Aalborg og gik og sparede op til drømmebrylluppet, men pludselig søndag d. 27. december meldte Oliver ud, at parret var gået fra hinanden, ligesom de slettede alle spor fra forholdet på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Emma taler ud: Derfor valgte jeg at trække mig fra ‘Ex on the Beach’


Casper Balo & Emilie Hoffmann

Paradise Hotel

Casper Balo og Emilie Hoffmann til premiere på ‘Paradise Hotel’ sæson 16 (Foto: Anthon Unger)

Mange ventede på at se Casper Balo og Emilie Hoffmann møde hinanden i ‘Paradise Hotel’, da de to deltagere fandt sammen som kærester efter hjemkomsten fra optagelserne. Dog viste det sig, at parret aldrig var på hotellet på samme tid, og i stedet knaldede Emilie løs hele sæsonen med den kommende vinder Jonas Ptak.

Det var til forpremieren på ‘Paradise Hotel’ i december 2019, at parret offentliggjorde deres forhold, men siden viste det sig, at de forinden også havde datet en omgang, før distancen mellem Emilie på Fyn og Casper i Jylland blev for meget for dem. Men i december 2019 var parret fundet sammen igen, og i ‘Mit Paradiso Liv’ kunne man se Casper og Emilies søde romance udspille sig.

Parret nåede også at flytte sammen i Aarhus, før kærligheden braste i maj, og heldigvis foregik bruddet ganske fredeligt.

LÆS OGSÅ: Casper Balo indrømmer: Bruddet var et kæmpe nederlag for mig


Louise & Victor

Ex on the Beach

Victor og Louise fra 'Ex ont he beach' har svært ved at åbne sig op over for hinanden og være sårbare, fordi de begge er bange for at blive såret. Da tabletten må meddele Victor, at han skal forlade villaen, får Louise dog en åbenbaring. Hun er vild med Victor, og hun må sove i hans hættetrøje for at dufte ham om natten. Efter programmet gav de to det en chance i Danmark, men de store forskelligheder blev til sidst parrets død. Men det var sødt, så længe det varede (Foto: Janus Nielsen) Tekst

Victor og Louise fra ‘Ex on the Beach’ sæson fire (Foto: Janus Nielsen)

I starten af året var det endegyldigt slut mellem Louise Balling Jensen og Victor Frømming, som hjemme i Danmark fulgte op på gnisten fra tiden i fjerde sæson af ‘Ex on the Beach’. I programmet havde parret svært ved at åbne sig op over for hinanden og være sårbare, fordi de begge var bange for at blive såret. Men da tabletten meddelte Victor, at han skulle forlade villaen, fik Louise en åbenbaring: Hun var vild med Victor og måtte sove i hans hættetrøje for at dufte ham om natten.

Siden kom Victor ind i programmet igen og fik sin Louise, og hjemme i Danmark gav de to flirten en chance, som man også kunne se i ‘Efter ex’. Men desværre gik det altså ikke mellem parret, og i slutningen af januar skrev Victor til Louise, at han ikke syntes, de skulle ses mere. Han anerkendte dog, at han godt kunne have været mere klar i spyttet overfor Louise, for i hvert fald betragtede hun det som utroskab, da Victor var sammen med andre kvinder, mens Louise stadig var uafklaret omkring deres forhold.

Forholdet mellem Louise og Victor sluttede derfor bestemt ikke med god stemning, og parret taler slet ikke sammen i dag. Særligt Louise vil helst bare være fri for overhovedet at se på Victor, der selv siger, han ikke bærer nag.

LÆS OGSÅ: Iskold luft mellem Louise og Victor: Du var utro!


Rachel og Eirik

Årgang 0

Rachel og Eirik (Foto: Bo Nymann)

Efter lidt over to års forhold, gik 20-årige Rachel Ellebye og hendes norske kæreste Eirik fra hinanden i starten af september.

Parret mødtes i sin tid på en københavnsk bar, og de nåede også at bo sammen i Oslo, da Rachel flyttede til Norge i sit sabbatår. Men forholdet har hovedsageligt været langdistance, hvor Eirik, der er uddannet elektriker, har boet i Norge, mens Rachel har boet i Danmark. Derfor så parret typisk kun hinanden en gang om måneden. Og den gik altså ikke i længden, så Rachel søgte straks hjem til sine ‘Årgang 0’-forældre Theresia og Lars efter bruddet.

Rachel lagde ikke skjul på, at bruddet mest var Eiriks ønske, men i slutningen af oktober fortalte hun, at hun var ved at være ovenpå igen. Måneden efter tilsmilede kærlighedens gudinde da også allerede Rachel igen, da hun gennem en datingapp fandt sammen med sin 22-årige kæreste Eduard, der kommer fra Rumænien, men heldigvis bor i København ligesom hende selv, hvor hun læser Spansk Kultur og Sprog på Københavns Universitet.

LÆS OGSÅ: Rachel efter svært brud: Hjem til mor


Michelle & Kasper

Ex on the Beach

Michelle og Kasper i parrets tidligere hjem (Foto: Rikke Lynge)

Michelle Koldkur og Kasper Klausen nåede at danne par i 2,5 år, efter de faldt for hinanden i ‘Ex on the Beach’. Parret boede sammen i en lejlighed lidt udenfor Aarhus med deres fælles hund Kenya, men pludselig annoncerede de i oktober, at de havde besluttet sig for at holde en pause.

Pausen ville Michelle og Kasper bruge til at se på, om de kunne genfinde kærligheden sammen og få afklaring på deres fremtidsplaner som par, da de fandt ud af, de havde meget forskellige ønsker til fremtiden sammen.

Det lykkedes dem desværre ikke, og i starten af november fortalte parret, at de desværre havde valgt at slå op og flytte fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Derfor takkede Michelle og Kasper nej til en plads i ‘Singletown’


Mathias & Caroline

Fra fame til familie

Mathias Severinsen og Caroline Godrim med sønnen Oliver i ‘Fra fame til familie’ (Foto: Krestine Havemann)

Caroline Godrim og Mathias Severinsen mødte hinanden i den første sæson af ‘Ex on the Beach’, og kærligheden blomstrede straks. Siden flyttede parret til et landsted sammen i Herning, og i november 2019 fik de den nu knap 1,5-årige søn Oliver sammen.

Desværre fortalte parret efter sønnens barnedåb i Faurholt Kirke sidst i juni 2020, at de havde besluttet at gå hver til sit. I den forbindelse fortalte de, at de nok ikke var blevet sammen, hvis ikke Caroline var blevet gravid, fordi de bare var så forskellige, samt at Caroline fremover kommer til at have sønnen fem af ugens dage.

Dermed gik parret fra hinanden inden premieren på deres program ‘Fra fame til familie’ i juli i år, hvor man ser dem i graviditeten og efter fødslen. Heldigvis var bruddet meget fredeligt, og i dag har parret en god kommunikation omkring sønnen. Derudover så har Mathias også fundet kærligheden igen i kæresten Thea, som han offentliggjorde som sin kæreste i november i år.

LÆS OGSÅ: Caroline og Mathias åbner op om sønnen


Tessie og Baris

Ex on the Beach & Robinson Ekspeditionen

Tessie og Baris dukkede op sammen til ‘Robinson’-finalefesten i november 2019. Her stod det klart, at parret altså IKKE var gået fra hinanden (Foto: Janus Nielsen)

Tessie fra tredje sæson af ‘Ex on the Beach’ og Baris fra ‘Robinson Ekspeditionen 2019’ blev kærester i oktober 2019, men det kørte bestemt ikke på skinner for parret.

Parret startede som en heftig flirt, der dog hurtigt blev slukket igen, men bedst som ingen troede på forholdet, så fandt parret sammen igen og blev officielt kærester. Kort efter troede flere dog, at parret igen var gået fra hinanden, men det afviste de dog selv, selvom der havde været et bump i forholdet.

Problemerne skyldtes hovedsageligt de mange rygter, som parret længe var ofre for, så de blev enige om, at de måtte holde sig lidt fra de sociale medier, fordi særligt rygterne om utroskab påvirkede Tessie. Både Baris og Tessie var ærlige omkring, at Tessie var inde i en svær periode, mens forholdet stod på, og i midten af januar 2020 offentliggjorde parret så, at de var gået endeligt fra hinanden.

Parret kunne dog ikke helt blive enige med dem selv eller hinanden om, hvad der havde været op og ned i deres brud, og de sluttede derfor heller ikke på synderlig god fod.

LÆS OGSÅ: Realitypar er gået fra hinanden: Uenige om brud

LÆS OGSÅ: LISTE: Disse realitypar gik fra hinanden i 2019