LISTE: De bedste citater fra 'Paradise Hotel' - Her & Nu

LISTE: De bedste citater fra ‘Paradise Hotel’

Vi har samlet de bedste guldkorn fra ‘Paradise Hotel’ gennem tiden!

Af Lykke Buhl - 21. august 2020 kl. 19:25

Gennem 16 sæsoner har TV3-hittet ‘Paradise Hotel’ leveret fabelagtig underholdning, når de smukke deltagere skal kæmpe sig vej til finalen på luksushotellet i Mexico.

Det er der kommet en række vanvittigt morsomme citater ud af gennem tiden, og vi har prøvet at samle nogle af de allerbedste herunder!

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas har fået en kæreste


1. Russisk roulette

Amalie Szigethy fik fumlet en del med ordene, da hun deltog i sjette sæson af ‘Paradise Hotel’ tilbage i 2010. Men særligt bliver hun nok husket for sit modsvar til Stina, der hånende sagde, at Peter Birch godt kunne lide dumme piger:

– Stina, kan du så godt lide at gå rundt og klæde dig ud som en russisk roulette?

LÆS OGSÅ: Rørt Gustav: Sådan reagerede min mormor, da jeg sprang ud

2. Pinlig ærlig

Sheena og Mike blev et par, mens Anna blev fravalgt af Daniel til fordel for Sara (Foto: Viaplay)

Mike stod i seneste sæson med Sheena bag sig til parceremonien, hvor Anna bliver sendt hjem af Daniel. Da Mike lige efter bliver spurgt, om han ville have valgt Anna, hvis hun havde stillet sig bag ham, lyder det pinligt ærlige svar:

– Ja, jeg havde nok valgt Anna, forklarer Mike med en hovedrystende Sheena bag sig til de andres fnisen og forundring.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs skjulte dagsorden: Derfor er jeg med i ’Forsidefruer’

3. Led bitchfight

I niende sæson af ‘Paradise Hotel’ kom der som noget nyt en iscenesat bitchfight, hvor deltagerne skulle svine hinanden til med et glimt i øjet i en boksering. Særligt Malene fik givet Nathja tørt på med henvisninger til hendes forhold til Stolle, der bestemt ikke havde været loyal:

– Når vi kommer hjem, skal vi så ikke tage en tur til Paris og se Eiffeltårnet, for nu fik du ikke set Shila og Stolles?

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Uhyggelig sandhed bag telefonsamtale mellem Peter Madsen og kæreste

4. Hvad betyder monarki?

Drengene i tolvte sæson af ‘Paradise Hotel’ skal dele emner ud, som pigerne skal debattere. Caroline får en svær én, for hun skal tale for det dersens monarki:

– Jeg forbereder mig ved at tænke over, hvad monarki er. I starten så tænker jeg, det må være latin, og så tænker jeg at ‘mon’ måske betyder måne på latin?

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Mor-Jette og Lenny i samme musikvideo

5. Gokkesokker

Mads Bryrup – der blev kendt som Gokkesok-Mads – gjorde sig bestemt ikke heldigt bemærket hos ‘Paradise’-pigerne i trettende sæson på grund af sine sexistiske og aggressive attitude. Blandt andet fik han startet sin deltagelse ud med et resolut:

– Jeg stoler ikke på kvinder!

LÆS OGSÅ: Jesper sendte en tårevædet Victoria hjem: Jeg blev fremstillet som en skurk

6. Forkert navn

I ottende sæson er Sebastian igang med at redde trådende ud med Jeanette, som han tidligere har været utro med hendes veninde Sascha. Men pludseligt bliver den forsonende stemning spoleret:

– Sascha, prøv at hør her…, siger Sebastian, der straks indser sin pinlige fejl.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe raser: Nu er det nok, Fie Laursen

7. Ris og mel – eller?

I syvende sæson fik den udsatte deltager Emil blandet lidt rundt i ordsprogene, da han skulle forklare, at han håbede, han fik lov at blive på hotellet:

– Jeg vil gerne stå med god ris til mig selv og sige: ‘Du gjorde, hvad du kunne, Emil!’, og hvis udfaldet så er noget andet, så har jeg godt mel i posen!

LÆS OGSÅ: Her er de 12 dansere i dette års ‘Vild med dans’

8. Pest eller kolera

Pernille Nygaard fik det pludselig dårligt, da hun deltog i ottende sæson af ‘Paradise Hotel’, hvor hun begynder at græde, da hun frygter det værste. Det kunne jo være aids eller kolera eller pest, som hun ikke kan tåle:

– Jeg er ikke blevet vaccineret mod pest, kommer Pernille i tanke om og græder endnu højere.

LÆS OGSÅ: WOW! Linse har på rekordtid tabt 19 kilo

9. Skam i underlivet

Ifølge Joaquin i sæson tolv, så kan man se på en piges kropsholdning, om hun skammer sig over, hvor mange hun har været i seng med:

– Hvis de går meget sådan med benene lidt indad, så er det fordi, de har skam i underlivet, forklarer Joaquin til en skeptisk Patrick og en begejstret Kasper.

LÆS OGSÅ: Steffen fra ‘Landmand søger kærlighed’ deler stor nyhed

10. Hvad skete der i 80’erne?

I ottende sæson er pigerne alene på hotellet og udnytter situationen til at afholde vandaerobic med 80’er-tema. Jeanette og Tina Maria har dog ikke helt styr på, hvad der skete i 80’erne:

– I ’80’erne, der faldt den Berlinske mur. Den Berlinske mur beskyttede Tyskland hele vejen rundt om Tyskland igennem Anden Verdenskrig. Den faldt så, og det gjorde så, at tyskerne de tabte, forklarer Jeanette selvsikkert.

LÆS OGSÅ: ’Paradise’-babe om sit problem: Ingen kan se det


BONUS: Intelligenstest

I 2017 var Realityportalen på fornemt besøg i ‘Paradise’-villaen i Mexico, og her lavede vi en lille intelligenstest på sæson 13-deltagerne, der blandt andet bestod af Simone Hvenegaard, Lenny Pihl og Boris Laursen. Se herunder, hvordan de klarede den!

LÆS OGSÅ: WOW: Lenny Pihl deltager i nyt, VILDT dating-program

I 2019 gjorde vi det samme igen. Tror du, at sæson 15-deltagerne som Jonass Jannec og Lea Othmar klarede spørgsmålene bedre? Bedøm selv!

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde raser: Jeg er ikke realitydeltager!

LÆS OGSÅ: LISTE: De bedste citater fra ‘De unge mødre’