Lise Rønne om særlig aftale i ‘Vild med dans’: Det er ikke til diskussion

Lise Rønne og Silas Holst er dansepartnere i ‘Vild med dans’, men Silas kan på ingen måde bakke sin partner op i den aftale, hun til at begynde med gerne ville lave med TV 2.

Af Caroline Grønne Wigdal - 1. september 2021 kl. 14:59

Da Lise Rønne i løbet af vinteren og foråret 2021 var vært på ‘X Factor’, havde hun det krav til TV 2, at hun skulle have lov til at stå i et par flade og behagelige sko.

Om ganske få dage er hun igen aktuel i et TV 2-program, og spørgsmålet er, om hun igen kan få lov til at indgå den aftale.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren

– Det har jo ikke været en diskussion. Jeg pitchede den for Silas, og han lukkede den på nul sekunder. Og så har jeg bare makket ret. Der er jo ikke noget at gøre, siger Lise Rønne, der allerede nu har været i træningslokalet mange gange i høje hæle.

Artiklen fortsættes under videoen…

Hun kan dog godt forstå, at Silas klart har afvist idéen om at danse standard- og latindanse i flade sko.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde forklarer alt: Derfor var vi ved at gå fra hinanden

– Nu har jeg jo også forstået, at når man træder ind i et nyt univers, som er et danseunivers, så skal man jo gøre det rigtigt. Vi skal vise, hvordan en standarddans er, vi skal jo ikke lave en russisk version af det. Så jeg hopper i de der sko, og det giver jo mening i forhold til dansen, forklarer Lise Rønne.

I modsætning til Silas, har hun ikke et eneste par høje hæle i sin egen garderobe. Men allerede nu har hun det meget bedre med at komme lidt højere op.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

– Jeg kan godt forstå, hvad skoene gør, når man danser. Så derfor skal jeg nok komme til at finde lidt kærlighed til dem. Det er bare ikke rart. Jeg elsker bare, at jeg ikke behøver koncentrere mig om, hvordan jeg tager mig ud, man går jo bare ikke så godt i høje hæle. Så det er jo bare noget med at have det rart, siger den nye ‘Vild med dans’-deltager.

LÆS OGSÅ: Tina Lund: Den sværeste sæson af ‘Forsidefruer’