Lise og Michael vandt 'Nybyggerne': Nu siger vi vores job op - Her & Nu

Lise og Michael vandt 'Nybyggerne': Nu siger vi vores job op

Lise og Michael vandt ‘Nybyggerne’ og huset til 3,4 millioner.

Af Louise Vilsbøl og Kenth G. Madsen - 30. marts 2016 kl. 21:32

Efter en nervepirrende afstemning og ni ugers intens kamp er vinderne fundet. Det blev det unge par Lise og Michael, der løb med sejren og drømmehuset til en værdi af 3,4 millioner i aftenens finale i ‘Nybyggerne’.
– Vi er så lykkelige og meget overraskede. Nu siger vi vores stillinger op i Aalborg og flytter til Farum. Vi glæder os helt vildt, jubler Lise og Michael.
Lise læser til dagligt til sygeplejerske, og Michael arbejder som mekaniker, men nu skal de altså til at søge nye jobs – når de altså lige er færdige med at feste, for først venter et brag af en fest.
STORT GALLERI: Hjemme hos Lise og Michael fra ‘Nybyggerne’: Vores forhold blev stærkere
Konkurrenterne: De har gjort det pisse godt
Parret var selv sagt jublende lykkelige efter sejren, og selvom de tre resterende par var skuffede og gerne ville have vundet, så var der dog også overskud til at ønske vinderne tillykke.
– Selvfølgelig er det pisse ærgerligt, men Lise og Michael har klaret det pisse godt, så det er velfortjent, lød det fra Frederik og Manne.
Se billederne af Lise og Michaels hus og billederne fra finalen i galleriet øverst i artiklen, og læs hele historien om finalefesten og hør alle reaktionerne i næste nummer af HER & NU, som er på gaden onsdag.
STORT GALLERI: Linse 50 år: Se hendes vilde forvandling
LÆS OGSÅ: Simon og Anne fra ‘Nybyggerne’ vandt drømmehuset: Nu er huset solgt
LÆS OGSÅ: GALLERI: Se de fire huse fra ‘Nybyggerne’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.