Lise og Michael: Vi flytter fra 'Nybyggerne'-huset - Her & Nu

Lise og Michael: Vi flytter fra 'Nybyggerne'-huset

Der venter parret fra TV 2-programmet nye eventyr.

Af Jonas Sand - 24. august 2017 kl. 11:55

Der er sket meget hos Lise og Michael, siden de dukkede op på tv-skærmene og vandt drømmehuset i TV 2-programmet ‘Nybyggerne’. Parret er blevet gift, og de er blevet forældre, og inden længe dukker de igen op på tv.
Og når optagelserne til det nye tv-program er forbi, starter der et nyt eventyr for det unge par. Det betyder dog, at de må fraflytte deres vinderhus – i hvert fald for en periode. Det fortæller Lise og Michael på parrets fælles blog.
– Vi flytter! Men det er ikke for evigt, vi siger farvel til vores skønne Nybyggerhus. Vi siger faktisk bare på gensyn. For vi flytter kun midlertidigt. Vi flytter nemlig rigtig langt væk. Faktisk næste 10.000 kilometer. Lige så snart vi er færdige med tv-optagelserne, skal vi nemlig til Nicaragua, skriver parret.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-deltagere: Efter fem år er det slut
Drømt i lang tid
Parret har betalt for kost og logi hos lokale, mens de også på skift skal arbejde frivilligt på den lokale skole og selv have sprogundervisning. Og det er en oplevelse, de i den grad glæder sig til.
– Det er en drøm, vi altid har haft, og rejsen har været i vores planer i et års tid. Vi har sparret sammen, forberedt os og glædet os i rigtig lang tid. Flybiletterne er købt for måneder tilbage – selvfølgelig med afbestilling, hvis vi skulle ombestemme os, skriver parret og fortæller, at de frygtede, at sønnens fødsel ville sætte en stopper for rejsen.
– Da vi fik Villy for godt syv måneder siden, var vi ærligt i tvivl om, vi kunne klare at rejse væk. Og i så lang tid – til så fremmed et land. Men måned efter måned er tingene blevet nemmere, og vi har fået mere blod på tanden. Så nu gør vi det fandeme. Villy er jo glad, hvor end han er. Så længe han har en mor og far, der trives.
LÆS OGSÅ: Er Amalie og Peter sammen igen?
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Michael om sønnens fødsel: Det var ikke det største
Er det nu forsvarligt?
‘Nybyggerne’-vinderne har indtil nu gået stille med dørene og holdt drømmen for sig selv. Og det er har primært været på grund af parrets følgere, der kan være hurtige til at dømme.
– Vi ved, at nogle tænker: “Er det nu forsvarligt?” og “Burde I ikke blive hjemme?”. Vi får altid de der kommentarer på de sociale medier med, at vi burde tage den med ro. Og det er skide irriterende. Vi har ikke lyst til, at vores drøm skulle gå i vasken, fordi vi måske har ladet os påvirke af andres mening.
LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen!
Parret slår fast, at de ikke har tænkt sig at føle sig som dårlige forældre, fordi andre måske mener det. Og de tror, at rejsen vil føre meget positivt med sig.
– Vi rejser ned til et land med færre ressourcer, men med totalt skønne mennesker. Det bliver SÅ godt for os alle tre. Vi kommer til at vokse som familie, og vi tror endda, vi får mere rejselyst efterfølgende. Vi er ikke bange for mennesker. Og vi er ikke bange for andre kulturer. Så vi gør det! Og vi tør godt fortælle jer om det nu, slår parret fast.
Her kan du læse hele Lise og Michaels blogindlæg om turen og se, hvorfor de også har brug for din hjælp.
LÆS OGSÅ: Linse jubler: Jeg har fundet en mand
LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.