Lise og Michael: Sådan er forholdet til de andre 'Nybyggere' - Her & Nu

Lise og Michael: Sådan er forholdet til de andre 'Nybyggere'

Det viser sig, at sidste års vinderpar har kontakt til både aktuelle såvel som tidligere ‘Nybygger’-par.

Af Emilie Holm Egebro - 19. april 2017 kl. 13:35

I aften er der finale i dette års ‘Nybyggerne’, hvor vinderparret får lov at beholde deres drømmebolig i Aalborg til 2,9 millioner kroner.
Sidste forår var det Lise og Michael, som vandt ‘Nybyggerne’ – dengang i Farum. Et år er nu gået, og selvom tre andre par måtte gå tomhændet fra programmet, har de tidligere nævnt, at de ikke bærer nag over, at det blev Lise og Michael, der løb med sejren. Faktisk har vinderparret stadig tæt kontakt med et af de andre par.
LÆS OGSÅ: Lise fra ‘Nybyggerne’ afslører: Derfor blev vi gift
– Vi snakker med Christel og Johan. Men de bor jo også tættest på. Ellers har vi jo allesammen travlt med hver vores forskellige liv og hverdag – og så endda forskellige steder i landet, fortæller Lise til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Vi snakker faktisk også lidt med nogle af de nye par. Det er som om, vi har den samme oplevelse tilfælles, så der er så meget at snakke om. Og der er så få mennesker, der har været gennem det samme, så det er rart at dele det med nogle af dem.
Se billeder fra sidste års finale af ‘Nybyggerne’ øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: TV 2 brød loven ved ‘Nybyggerne’-finalen
AFSLØRING: 10 ting du ikke vidste om ‘Nybyggerne’
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Christel og Johan: Godt, vi ikke vandt huset
LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-Cecilie skubbede Jonas, da han friede
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.