Lisbeth Østergaard om ‘Robinson’: Vi sagde godnat til månen hver aften

Lisbeth Østergaard har hen over sommeren måtte undvære sin mand Ralf, der har været med i ‘Robinson Ekspeditionen’.

Af Rikke Lynge - 14. august 2021 kl. 20:55

I starten af ugen blev det offentliggjort, at Lisbeth Østergaards mand, Ralf Østergaard Christensen, skal være med i den kommende sæson af ‘Robinson’, der har premiere den 6. september.

– Det er så vildt, så positive folk har været. Jeg er så stolt over, at han tude melde sig. Han har gået til tusind castings og er kommet igennem nåleøjet. Jeg er simpelthen så stolt af ham, fortæller Lisbeth Østergaard, da HER&NU møder hende til Søren Le Schmiths modeshow.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaards mand med i ‘Robinson’: Lov mig ikke at give op

Mens Ralf har været med i ‘Robinson’ har Lisbeth stået alene med parrets to drenge, Viggo på seks og Carlo på tre år.

– Det var ganske forfærdeligt at sende ham afsted, for vi vidste jo godt, at det potentielt kunne være op imod to måneder, hvor vi ikke fik et livstegn fra ham. Jeg kan godt klare det, for jeg kan godt forstå, hvorfor han ikke er her, men det er lidt sværere at forklare til vores to børn på tre og seks år, forklarer Lisbeth Østergaard, der har gjort et ihærdigt forsøg på at forklare drengene, hvor far har været.

– Vi har et stort verdenskort til at hænge i stuen, hvor vi prøvede at forklare, hvor far er. Men det er bare skide svært. Vi lavede en aftale om, at hver aften, når vi skulle i seng, så kiggede vi op på månen og vinkede, mens vi sagde ”godnat far”, og så vidste vi, at han gjorde det samme, fortæller Lisbeth.

LÆS OGSÅ: Philine til modeshow: Flygter fra pressen

Sådan gik det

Mens far Ralf var afsted på ‘Robinson’, så forsøgte Lisbeth at få aktiveret drengene hjemme.

– Til at starte med gik det godt, da mit aktivitetsniveau med drengene var højt, men så faldt det så. Og så fandt vi en hverdag og vores egne rutiner i det, så alt i alt har det været godt, og de har været super seje og dygtige, fortæller Lisbeth, der også selv var afsted på optagelser, mens Ralf var afsted.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-babe har fået lavet sine bryster: Derfor var det hemmeligt

– Midt i, at han var afsted, så skulle jeg også afsted og optage ’Stjerner i trøjen’, så de (drengene red.) har også været oppe hos farmor og farfar, og det tager de jo bare som en ferie. De har en stor køkkenhave, hvor børnene har været ude og plukke jordbær og været sammen med hønsene, så alt i alt har det været godt for alle parter, men nu glæder vi os også til at have noget ferie sammen snart, fortæller Lisbeth.

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg om ‘Robinson’: Jeg skammer mig

Ralf Østergaard Christensen, København S, 33 år. (Foto: Janus Nielsen)