Lisbeth Østergaard: Nej tak til 'Boligkøb i blinde'

Den populære vært ville ikke selv have sagt ja til at deltage i det spritnye TV3-program.

Af Emilie Holm Egebro - 19. september 2017 kl. 17:55

Det spritnye TV3-program ‘Boligkøb i blinde’ ruller for tredje gang over skærmen i aften. Her skal endnu et par købe et hus for deres egne penge – helt uden at have set det.
Lisbeth Østergaard står i spidsen som vært på programmet, og hun er meget imponeret over, hvad de to eksperter, ejendomsmægler Tobias Edlev Nielsen og arkitekt Mads Kappel Mikkelsen, har præsteret i de i alt fem afsnit. Hun indrømmer dog, at hun ikke selv ville have sagt ja til at medvirke i programmet, hvis hun var blevet spurgt.
– Jeg burde jo egentlig sige, at jeg gerne ville have meldt mig, hvis ikke jeg havde et hus. Men for at være helt ærlig, så tror jeg ikke, at jeg havde turde at gøre det. Også fordi et hus jo handler meget om ens mavefornemmelse. Jeg havde hvert fald ikke turde at melde mig til denne første sæson, hvor man ikke på forhånd har vidst, hvor meget Tobias og Mads egentlig kan, fortæller Lisbeth ærligt til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-deltager raser mod TV3: De gør mig til et dumt svin
– Men nu, når jeg ved, hvad de kan, så ville jeg ikke have problemer med at melde mig. For de forstår jo virkelig at forvandle husene i programmet til noget helt fantastisk. Jeg er også sikker på, at der sikkert er rigtig mange, der vil melde sig, hvis der kommer en sæson to. Men lige her i første sæson tager jeg godt nok hatten af for de fem par, der har meldt sig.
Lisbeth er i øjeblikket selv i fuld gang med at renovere sit eget hjem og indrømmer også, at hun gennem forløbet har fået et par gode fif af arkitekten Mads Kappel Mikkelsen.
Følg med i ‘Boligkøb i blinde’ i aften klokken 21.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Kia og Knaldperlen er blevet forældre
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Brian afslører: Det skete der under lagnet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.