Lisbeth Østergaard åbner op om TV-drøm: Jeg er bange for et nej

Lisbeth Østergaard skiftede TV-tjansen ud med livet som influencer, men nogle gange savner hun sit gamle job.

Af Lotte Knudsen - 10. december 2021 kl. 19:30

Man kender hende fra programmer som ‘Go’ morgen Danmark’ og ‘Love Island’, men for to år siden,  i sommeren 2019, vinkede Lisbeth Østergaard farvel til tv-karrieren. Telefonen stoppede nemlig med at ringe en dag, og Lisbeth var ikke meget for selv at gribe knoglen.

– Jeg er dårlig til selv at opsøge det. For mig er nederlaget ved et nej nemlig større end gevinsten ved et ja, og jeg tror ikke nok på mig selv, forklarer hun til HER&NU

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-par åbner op om forholdet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Ralf Christensen og Lisbeth Østergaard fortæller om deres jul midt i julebagningen…

Hun er dog klar til et comeback på skærmen, hvis det rigtige tilbud kommer.

– Jeg vil rigtigt gerne lave TV igen, men det skal være det rigtige. For det forudsætter, at jeg skal give afkald på noget andet,  fortæller Lisbeth, som i dag arbejder som selvstændig og influencer. Et arbejde som kræver stor selvdisciplin, og som til tider kan være en smule ensomt.

– Jeg elsker mit job og min frihed, men jeg kan godt savne at møde op på en arbejdsplads og at have kollegaer, forklarer Lisbeth.

LÆS OGSÅ: Geggo efter lægebesøg: Under observation

Hvis Lisbeth helt selv kunne vælge, ville hun gerne prøve kræfter med et underholdningsshow.

– Det ville være sjovt at prøve at være vært på et underholdningsshow eller noget i den dur. Jeg har selv lige deltaget i ‘stjernerne på trøjen’. Sådan et program gad jeg godt at være vært på, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører: Derfor gik det galt med Gunnvør

Om man i fremtiden kommer til at se den blåøjede skønhed på skærmen, må tiden vise.