Lisbeth Dahl afslører: Jeg er synsk - Her & Nu

Lisbeth Dahl afslører: Jeg er synsk

Lisbeth Dahl kan se ting, der er de færreste forundt, afslører hun i bogen “Modne Kvinder”

Af Jan Körner - 29. oktober 2017 kl. 13:55

Hun er kendt som en særdeles kontant kvinde, men Lisbet Dahl rummer en sensitivitet, som gør hende i stand til at se ting, der er de færreste forundt. Det afslører hun i bogen ‘Modne Kvinder’, hvor hun fortæller, at hun tror på, at der er et liv efter døden.
– Det er ikke nogen tro, det er fakta. Min familie var synske, og jeg er opdraget med det. Min mor havde det, og min bedstemor havde det. Jeg har altså lige fra helt ung været vant til, at man konfererede med ånderne og kunne tale med de døde. Jeg er selv synsk, og har altid været det, men jeg bruger det ikke så meget, siger hun i bogen.
LÆS OGSÅ: Susanne fravalgt i ‘Landmand’: Jeg blev rigtig lettet
Hun beretter, at hun kan sidde med et menneske, der er ked af det, og derefter give vedkommende gode råd til, hvad det skal gøre.
– Så plejer folk at kigge forundret på mig og spørge: ”Hvor ved du det fra?”. Men det kan jeg jo ikke svare på, siger hun.
LÆS OGSÅ: ‘Landmand’-Brian: Derfor valgte jeg Ulla
Hun er ikke bange for døden.
– Det er da spændende, hvad der skal ske, og jeg er overhovedet ikke utryg ved døden, og jeg er heller ikke bange for at blive gammel, for jeg er en kvinde, og jeg kan klare alting, siger hun.
LÆS OGSÅ: Linse slår fast: Derfor skal jeg ikke have kæreste
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Her er min mening om Diddes kæreste